Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondotenlerin fiyatlarini yazarmisiniz

• Konu Sahibi selmaizmirli
ya canım bilmiyorum aslında flormar,avon,glden rose tarzı markalar kullanılmaması gerektigini düsünüyorum. hele de pudra, fondoten, goz farı gibi onemli cilt ürünlerinde daha kaliteli markalar kullanılması gerektigini düsünüyorum. bu cilt bize uzun yıllar lazım di misengözlerimebaksanab

onlar kalitesiz mi ki:1shok: ben bi çok fondoten kullandım.. en pahalısından ucuzuna kadar. içlerinde en iyi tatmin eden carmina'nınki oldu:S:1shok:

carminayı bilmiyorum aslında denemek lazım. flormarı denemistim bi kere memnun kalmadım cildimi yıparttı sankibenneyaptımki

ıyi akşamlar kızlar.. Pazar günü Tekin Acardan, Estee lauder double wear fondotenimi aldım fiyatı:76.00 tl.... Bunun yanında birde renkli nemlendirici oda Estter fiyatı:81.00tl...Artı esterr ruj 53.00 tl... Orda bide kendime makyaj yaptırdım kaydirigubbakcemile3 vaybe ben neymişim havalarına büründüm hemen:roflol::roflol:Tüm markaları denedim diyebilirim Estter ve Dior :lepi:en iyileri makyaj konusunda...

bourjoıs mattlovely 35 oriflamenin vinsons serisi olan salatalık içren bi fondoteni var sper o 9 ytl

bourjoıs mattlovely 35 oriflamenin vinsons serisi olan salatalık içren bi fondoteni var sper o 9 ytl

loreal infallible 16hrs
16 saat etkili,
likit fondoten,

34 tl ile baslamistim, en son gittigimde 50 tl ye cikmisti fiyati..

ben goz fari ruj vs avondan alirim ama fondoten pudra gibi cildime surdugum seylerde nivea ya da loreal gibi daha iyi markalari tercih ediyorum.

maybelline de fena degil, bir zamanlar kullanmistim.

Arkadaslar bir fondoten almam lazim sizin memnun oldugunuz fondotenin adini ve fiyatiini yazarsaniz cok mutlu olurum :)

avon temsilcisiyim ve en cok sattıgım ve memnun olunan fondoten CALming Effects Illuminating Foundation olmustur..

kampanya 11'de gene indirime giriyor..13 TL katolog fiyatı ve yanında da Anew YENİLEYİCİ SERUM TESTER ı hediyeli =))

ayrıca ben mineralli kullanıorm fırcayla..

Son düzenleme:
Açıkcası hangi fondoten olursa oolsun cilde en zararlı ürün. ister avon ister tekin acar ister max factor... bu yuzden kesinlikle sunu alma demek cok yanlıs onceki sayfalarda okudum... herkesi cildi farklı tepkiler verir.. parfumunden kalemine pudrasına kadar... tek yumurta ikizim var bana alerji yapmayan ona yapıyo.. olabilir yanii... o yzüden kısme kimseyi isteyerej yada istemiyerek yalnıs yönlendirmesin lütfen

cildinize fondoten diye kalkıp dandirik şeyler sürmeyin...iyi bir şeyler alın...estee,lancome....onlar da 70 100 arası falandır...

onlardan da kullandm bana pek fark göremedm suankiyle..demekki cildin kaliteli bi fondotene uyum gösterebiliyor ister 20 ister 70 ister 100 olsn

Açıkcası ben sivilce problemlerimi hallettim. regl zamanı tek tük cıkıyo. fondeten hayatmda 2-3 kere o da dügün dernekte sürmüşümdür. tek surdugum pudra allık kalem far en fazla.. asla temizlemeden de durmam.. o yüzden cok memnunum allah kimseye fondoten kullandırmak mecburiyetinde bırakmasın.. fondotensiz güzel günler :KK66:

loreal infallible 16hrs kullanıyorum çok memnun kaldım.Fiyatı 48 tl.

arkadaşlar avon fondotenten hiç memnun kalmadım hassas ciltlere hiç tavsiye etmiyorum yıllardır max factor kullanıyorum su bazlı olduğu için cilde nefes aldırıyor ve hiç bir zarar vermiyor ayrıca bebek gibi yapıyor ve çok doğal gösteriyor harika birşey birçok ürün denedim sonuç alamadım bu harika bir ürün herkese tavsiye ederim 48 lira ama bir damlası tüm yüze yeter

arkadaşlar avon fondotenten hiç memnun kalmadım hassas ciltlere hiç tavsiye etmiyorum yıllardır max factor kullanıyorum su bazlı olduğu için cilde nefes aldırıyor ve hiç bir zarar vermiyor ayrıca bebek gibi yapıyor ve çok doğal gösteriyor harika birşey birçok ürün denedim sonuç alamadım bu harika bir ürün herkese tavsiye ederim 48 lira ama bir damlası tüm yüze yeter

banada tam tersi avonunki yaradı:-) cilt bu ya ne herkesin cildi aynıdır nede.....
gerçi suanlık kullanmama gerk yok fndtn fln :KK70:

X