- 14 Kasım 2001
- 21.163
- 2
- 69.488
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Golgecicegi85
-
Yıllardır ben de nemlendirici aradım. Sonunda la-roche posay diye bir marka buldum. Eczanelerde satılıyor sadece. Fondöten de body shop tan aldım yıllarca, şimdi maybelline kullanmaya başladım.Banada nemlendirici önerin bari kızlar ama hemen emicek kullanamıyorum hiç bir nemlendirici gözüm ağrıyor bulanıklaşıyor kullandıktan bir müddet sonrayani kısaca hafif ve çabuk emilen bir nemlendirici arıyorum
Araştırdım Türk patentli şirket Türklere ait üretim çin de yapılıyor normal içerik klsk diğer markalarda ne varsa onda da varOnunla ilgili bir bilgim yok ama turk uretimi diye biliyorum arastirabiliriz aslinda
Estee lauder 150tlFiyatlari nedir bunlarin?
hangi marka bb krem kullanıyorsunuz? bu ara 3 tane aldım üçüde tutmadı ya çok açık ya koyu ve varla yok arasıYeri burası değil de cildiniz kuruysa nemlendirici bazlı fondotenler var onları öneririm ben. Köpük denemedim, ben genelde BB krem kullanıyorum ama özel günlerde kullandığım fondotenim nemlendiricili, memnunum.
hangi marka bb krem kullanıyorsunuz? bu ara 3 tane aldım üçüde tutmadı ya çok açık ya koyu ve varla yok arası
duymuştum bu bb kremi... siz ne kadara alıyorsunuz? ve gratiste falan bulabilir miyim acabaMissha M Perfect Cover kullanıyorum, çok memnun kaldım. :)
duymuştum bu bb kremi... siz ne kadara alıyorsunuz? ve gratiste falan bulabilir miyim acaba
çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz30 tl fiyatı var oldukça uygun. Gratiste var mı bilmiyorum ben Missha'nın kendi mağazasından alıyorum. Yaşadığınız yerde mağazası yoksa internetten de sipariş verebilirsiniz.
Missha M Perfect Cover kullanıyorum, çok memnun kaldım. :)
Merhaba ben beyaz tenliyim 13 numarayı mı önerirsiniz 21i mi :)
fondöten değil mi bahsettiğiniz, bb krem değil. bir de gratislerde bulabilir miyiz?İkisi de olur aslında ama 21 daha bir grimsi yaptı benim yüzümü. 13 daha iyi hem daha beyaz hem de hafif bir pembelik katıyor surata. Ben 13 kullanıyorum. :)
fondöten değil mi bahsettiğiniz, bb krem değil. bir de gratislerde bulabilir miyiz?
aaa tüh ya benim yaşadığım yerde mağazası yoktur kesin, sinir oluyorum. teşekkür ederim.BB krem ama fondoten gibi kapatıcılığı var güzelliği orada. :) Gratislerde satılmıyor benim bildiğim, kendi mağazasından ya da internetten almalısınız.
aaa tüh ya benim yaşadığım yerde mağazası yoktur kesin, sinir oluyorum. teşekkür ederim.
İkisi de olur aslında ama 21 daha bir grimsi yaptı benim yüzümü. 13 daha iyi hem daha beyaz hem de hafif bir pembelik katıyor surata. Ben 13 kullanıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?