- 17 Eylül 2016
- 67
- 21
- 18
- 39
- Konu Sahibi Golgecicegi85
-
Maybelline bende kullandim ama tenim cok beyaz oldugundan bende turuncu alt tonlu bie goruntu olusturdu en acik rengi bile. 25 lira gibi birseydi sanirim fiyati. Suan komik gelebilir ama Xp nin n acik tonunu kullaniyorum en harika markalarda bile gormedim boyle kusursuz kapaticilik ve kalicilik.
aklımda kalsın bu marka. ben de maybeline kullanıyorum ama en açık tonu bile benim yüzüme göre biraz daha koyu kalıyor. çok severek kullanıyorum çok fazla fark yok ama yine de daha açık olmasını tercih ederdim. bu xp nerelerde satılır? watsonslarda falan var mı?
Yok yok isin komik kismi da o zatenBimilyoncu tarzi veya carsilarin icinde kozmetikciler olur ya hani orda oylesine bakinirken cok guzel mat rujlar gordum 5 liraya turk markasi falanmis dedim ne kaybederim denedim. Sonra ne olur ne olmaz diye arattim baktim bloggerlar falan overek bahsetmis rujundan. Sonra kuafore gittim turk kuaforleri malum badana yapiyor. Dedim kapatici bir sey surun ama oyle kalip gibi durmasin tenime uysun. Kadin cikardi xp surdu yuzume sonra gidip aldim aynindan cam sisede ve 8 liraydi. Yaklasik 2 aydir kullaniyorum hala bitmedi ve sivilcelenme yanma kuruma belirtisi falan yok
yani gidip çarşıdaki normal kozmetikçilerde falan bulabilir miyim :))
affinitone 20 cameo en açık rengi
size açık geldiğine emin misiniz ben baya beyazım da tam tutuyor. üstelik turuncumsu değil pembemsi bir alt ton rengi var. o da uyduğundan tam rengim oluyor benim boyun altımla rengi bile aynı durduğundan baya rahat kullanıyorum özel günlerde.
affinitone 20 cameo en açık rengi
size açık geldiğine emin misiniz ben baya beyazım da tam tutuyor. üstelik turuncumsu değil pembemsi bir alt ton rengi var. o da uyduğundan tam rengim oluyor benim boyun altımla rengi bile aynı durduğundan baya rahat kullanıyorum özel günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?