Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

herkese çok saçma gelebilir ama ben kusmaktan çok korkuyorum bu bende çouk yaştan beri var buna ne neden oldu ne etkıledı bılmmıyorum yıllardır hıc kusmuyordum takı universıteye baslayıp ailemen ayrı dusene kadar bı gun hastalandım kedımı tutamadım ve kustum o gunden berı dısarı cıkarken evde otururken bıle kusma fıkrı aklımdan cıkmıyor bu oyle bır hal aldıkı evden çıkmak ıstemıyrum evden cıkınca pank atak krızlerıne gırer oldum çok korkuyorum hayatım mafoluyor ve ben hıcbısey yapamıyorum

böcekler tabikide.cok zor durumda kalıyorum bazen kücücük olsalarda korkuyorum bana senden büyük değilya seni yicek değil ya diye kızanlar oluyo ama napim böcek böcektir bana göre kucuk büyük farketmez korkuyorum.

Reactions: mbz
çok garip ama üşümekten korkuyorum,kışı hiç sevmem zaten, üşüyünce herşey üstüme geliyor gibi oluyor ve ellerim dudaklarım acıyor çok kötü bi his.:18:

benim bir tek fobim var oda işlek yollarda karşıdan karşıya geçmek fobim doğuştan değil başımdan geçen kötü bir tecrübeden sonra oluştu sevgiler

aynı sorun bendede var ve daha bir sürü fobi
şükür büyük şehirde değilim olsam nasıl olacak bilmiyorum bu yüzden ehliyetde alamıyorum

Her türlü böcekten aşırı korkum var.Önemsiz gibi gözükebilir ama hayatımı ciddi ölçüde etkiliyor
Bide karanlıktan çok korkarım evde teksem ışıkları açık uyurum

Bende farelerden korkuyorum , evde eşimin mesleği gereği ayda en az 15 gun tek basıma kalıyorum ve 5.kattan ev tutmamıza ragmen sankı evın ıcınde fare varmıs gıbı hıssedıyorum , bazen başımı birden cevırdıgım zaman sankı fare gecmıs gıbı dusunuyorum ve gece boyu oldugum yerden kıpırdamıyorum , cok zor bırsey her ses duydugumda acaba evde fare mı var o mu tıkırdıyor dıye kendıme sıkıntı yapıyorum ve artık bu ruyalarıma bıle gırıyor ne yapacagımı bılemıyorum , cocukken benı fareyle korkuttular ve ordan kaldıgını dusunuyorum , Allah yardımcımız olsun , hastalık mı degılmı bılmıyorum ama Allah bır an once şifasını versın yoksa bu gıdısle kafayı yerım herhalde. :18::18::18:

Benimde fobim hayvanlar .

İlkokuldayken arkadaşım hep lastikten karafatma, yılanlar getirirdi hep sırama koyardı .

Ondan beri hayvanlardan korkuyorum , kelebek bile uçsa odadan çıkıyorum , kedi geldiğinde masadan kalkıyorum ..

Oyuncak hayvanlara bile dokunamıyorum..

Bende gök gürültüsünden aşırı derecede korkuyorum..hava yağmurlu oldu mu bile moralim bozuluyor artıkbu korkuyu yenen var mı aranızda?

Araknofobim var benimde. Fobinin acilimini bile yapamiyorum. O hayvanin ismini bile duydugumda korkuyorum, kasinmaya basliyorum. Gordugumde once kitleniyorum sonra deli gibi agliyorum korkudan. Hayatimda daha once hic o hayvanla kotu bir anim olmadi ama asiri korkuyorum. Resimlerine bile bakinca agliyorum korkudan. En ufagini gorunce bile deli gibi ciglik atmaya basliyorum.

benimde fobim hayvanlara karsı, en cok da kediye yanıma yaklaştıgını hissettiğim anda kasılıp kalıyorum hiçbir hayvanı rahatça sevip kucagıma alamam birde gece evde yalnız kalamam kalırsam da tv acık olucak..

böceklerden örümceklerden çok korkarım
boğulmak(kaç kere yaşadım bilmiyorum çok korkarım bigün boğularak ölürüm diye)
kaybolmaktanda çok korkarım.
bide malesef ve malesef sosyal fobi...

benim bir tek fobim var oda işlek yollarda karşıdan karşıya geçmek fobim doğuştan değil başımdan geçen kötü bir tecrübeden sonra oluştu sevgiler

aynı korku bendede var elime telefonu alıyorum hemen birini arama ihtiyacı duyuyorum bi ses olunca rahatlıyorum gibi.. kasım kasım kasılıyorum dım atmayı unutuyorum irkiliyorum nedenini de bilemiyorum

Şu makaleyi incelemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kurbağa, kertenkele, palyanço görünce içimi kötü hisler kaplıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…