Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

yükseklik korkum var (17 agustos depremınden sonra türedi ) ve dişle ilgili herşeyden fena korkuyorum :18: agzımda da bırsuru dolgu var hala korkuyorum.üstelik bıran once aşmam gerek ön dişimin kenarı kırıldı

hangi birini saysam ki
yılanı tv de bile görmeye dayanamam
evde tek başıma kalamam
karanlıktan çok korkarım ışık kapalı uyuyamam
alışverişe yalnız çıkamam bi yere gidip tek başıma oturamam
dışarı da tek başıma duramam illa çıkmam gerekirse işimi halledip hemen dönerim yolda tek yürürken kendimi rahat hissetmiyorum ): daha neler neler say say bitmez aklıma gelenler

Benim asiri derecede yukseklik ve deniz fobm var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de say say bitmez.
böcek fobim var aşırı derecede, kara sinek bile sinir eder beni, gözüm takılır ve kulağıma yaklaşırsa kaçarım :)
evde gece yalnız kalamam.
deprem korkum var. her gece deprem gelir aklıma ya olursa diye, banyo yaparken gelir aklıma.
jinekolog fobim var.

Benim dişçi fobim var ve uzun yıllar bundan kaçtım. Diş doktorunun kapısında sıramı beklerken resmen kalpten gidecek gibi hissediyordum. O an tercih hakkım olsa ölmeyi tercih ederdim ve en son doktora gittiğimde durumun çok kötü olduğunu söyledi ve şimdide bu hale geldiğim için ölmeyi tercih ederim.

Bende arıdan çok korkuyorum ve kanatlı her türlü böcektennnnnn

geçmiş olsun (( benim de aşırı derece dişçi korkum var çocuk gibii çığlık çığlığa bağırıp ağlıyorum hatta bayılıyoruım bile ve açil dişçiye gitmem gerek ne olacak halimiz?

benim bir de aşırı derece köpek fobim var. köpek olan yerden geçemiyorum minik tasmalı sahibinin elinde olsa dahi geçemiyorum bu yüzden pek dışarı çıkamıyorum

merhabalar arkadaşlar benm bir çok fobim var

mesela evde herkes uyurken uyuyamam illa uyanık biri olmal
hamam böceği görünce titreme geliyor allah affetsin nefret ederim

Karşıdan karşıya tek başıma geçemiyorum o da bir kac sene once gozumun onunde kucuk bır kıza araba carptı kız öldü cok etkılendım bir de gök gürültüsü şimşekten korkuyorum

benimde fobilerim,
ilk olarak evde yalnız kalmak gündüz ya da gece farketmez ama gece olunca kalamıyorum bütün odalara girmeden önce tek tek ışıklarını yakıp içeriyi kontrol ettikten sonra odada otururum yine de korkum geçmez
ikincisi arılar, böcekler, hayvanlar ... akvaryumda beslenen balık hariç bütün hayvanlardan korkarım beni rahatsız eder odada bir hayvan varsa buna kelebek de dahil gözüm o odadan çıkana kadar o hayvandan ayrılmaz

Reactions: mbz
Aşırı derecede örümcek fobim var. Bazı cisimleri örümceğe benzetip elim ayağım titriyor

Benimki tam olarak fobi sayılmaz belki ama bir sosyal sorunum var benim de, bir türlü çözemedim. Sizden yardım almak istiyorum. Topluluk önünde konuşamıyorum. Bu özellikle sınıf ortamında böyle. Sırf bu yüzden birçok derste başarısızlığa uğruyorum. Mesela bir ders var, derste sunum yapmak zorunlu. Sırf bu yüzden o derse gitmemiştim, bırakmıştım. Çok çekiniyorum, utanıyorum. Herkesin önünde aptal aptal duruyormuşum gibi geliyor, elim ayağım birbirine dolanıyor, dilim dolanıyor, saçmalıyorum. Sırf bu durumu yaşamamak için sunum yapmaktan kaçıyorum ve derslerde başarısız oluyorum hep. Nasıl çözebilirim bunu acaba bir fikriniz var mı?

karanlık ve böceklerden korkarım ama bu korkularımın üstesinden gelmeye çalişırım.evde böcek olsa ondan korksamda alıp atarım eşim olunca ona bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…