Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

Benim insanlara karşı fobim oluştu şehir bile değiştirdiğimde yalnız dolaşamam şu saçma sapan proğrmlar yüzünden oldu bence herkesi onlar gibi kötü sanıyorum maalesef tedirgin oluyorum özellikle bir köy, kasaba otür yerlere gidip birileryle muhatap olduğumda acaba kimi öldürdüde biyere gömdü diye aklımdan geçiyo allah affetsin mlletin günahını almakta istemiyorum ama durum bu

bende anlamsız bi şekilde rezil olma korkusu var. insanların benimle dalga geçme ihtimalinden korkuyorum. travmatik heralde

Ben de o kadar çok fobi var ki. Fobofobi olarak doğmuşumBöcek yılan fare, karanlık, yükseklik, ksantofobi, palyaço, evde değil dışarıda ölmek, yaşlanmak, köprüden geçmek, takofobi, kan, cahil kalma fobisi gibi çok saçma fobilerim var.

Ranidafobi var sizde annemde de var

Denizdeki derinlik ve yükseklik bu ikisindede ayaklarım titrer gözlerim kararir

benim böceklere karşı fobim ve kamp filan yapmaya da çok özeniyorum ( ama bununla baş edemiyorum

Deniz, uçak, asansör, boğulmak Eskiden böyle değildim cesurdum yine öyle olmak yine bu fobilerden kurtulmak istiyorum

Tripofobi var dayanamıyorum tetikleyici şeyler görmeye kaşınıyorum

Karanlıktan korkuyorum sebebi benim saçma merakım, paranormal şeyleri merak ediyorum denk geliyorum mesela izliyorum sonra elektrik gidiyor bir gün kalp krizi geçiricem artık bakmıyorum zaten çok etkileniyorum

Köpeklerden çok korkuyorum aylarca evden çıkmadığımı bilirim hayatım mafoluyor

Merhaba sizin ki hastalık hastalığı denebilir dinlemeyin bence ilaç yerine sözlü terapi be ilaç deneyin kafada mantıken bunu çözemezseniz her zaman kendinizi farklı hastalık şüphesi ile doktorda bulursunuz

Benim Fobilerim çok Fazla Galiba.böceklerden çok Korkarim Birde Kapilari Kilitledim Mi?işik Açik Mi Kaldi Acaba Diye Kendi Kendimi Yerim.bir çözüm önerisi Olursa çok Sevinirim Sevgiler..
Her seferinde çıkmadan fotolarını çek ve çıktığında gör bunu yaptığını zamanla yok olacak

Hamileyim. Daha 3,5 aylık hamileyim. Ve aşırı derecede doğumdan korkuyorum. Bunu nasıl yeneceğimi de bilemiyorum. Geceleri uyuyamıyorum..
Bende hamileyim bu çok normal doğum uzun ve acılı bir süreç bunun için destek almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…