Fmf gebe kalmanıza engel değil. Kullandığınız ilaç da gebe kalmanıza engel değil. Ama bu güne kadar geçirdiğiniz ataklar vücudunuzda hasara neden olmuşsa bunu kadındoğumcunuz yada romatoloğunuz bilir ve buna göre bir yol sunardı.
Anladığım kadarıyla ilaca yeni başladınız,bir süre sonra ilacın size ne kadar iyi geldiğini hissedip bu ilacı bulana dua edeceksiniz. Kullandığınız ilaç ülkemizde satılan kırmızı kutulu ilaçsa malesef sindirim sistemi üzerinde yan etkileri çok fazla.bende aynı şeyleri yaşadım ve doktorum bu ilacın yurt dışından getirtilenlerini tavsiye etti.birkaç eczaneye sordum doktoruma sordum ve buldum ben artık onu kullanıyorum ve hiçbir yan etkisi yok.siz de bunu bulana kadar eczaneden probiyotik alıp kullanın çok faydası oluyor. Ayrıca laktoz intoleransınız olabilir,burda satılan ilaçta laktoz var,bir süre süt ve süt ürünlerini kullanmayı kesip deneyebilirsiniz. Ama ne olursa olsun ilacınızı doktorun söylediği şekilde kullanmaya devam edin bu çok önemli.
Eğer İstanbul da yaşıyorsanız yada gelme imkanınız varsa bu konuda gerçekten işinin ehli ve hekimler arasında tavsiye edilen bir doktor önerebilirim size.
Ben fmf açısından hiçbir sorun yaşamadan gebe kaldım ve doğum yaptım.bir de düşük yaptım ama bunun fmf el hiçbir ilgisi yoktu. Kayıplarınızın fmf ile ilgili olduğunu hiç sanmıyorum.bence kayıplarınıza neden olan başka bir durum bar be bundan bağımsız olarak bir de fmf diye bir hastalığınız var.