evet seviyorum noa'yı sevgilimde çok seviyor hatta chance'dan sonra en sevdiği kokum noa, bunuda şurdan anladım, noa sıktığımda direk ne sıktın çok güzel kokuyor demişti..genelde böyle şeyler demek adeti değildir
ay o koku benım burcumun kokusu cıkmsıtı bir testte:) deneyeceğim merak ettimahaha aynen eger cıdden guzelse soyluyorlar
bu arada sana koku onereyım her ne kadar ben bargelloda denesem de ( orda cok tatlı bı arkadasım var ugrarım sıklıkla)
koku guzeldı
ıcınde kahve karamel var dırek aklıma sen geldın black opıum =)
burcun ne =)ay o koku benım burcumun kokusu cıkmsıtı bir testte:) deneyeceğim merak ettim
akrep:)burcun ne =)
vayy parfüm dışında bir ortak noktamız daha cıktııbenim de
vayy parfüm dışında bir ortak noktamız daha cıktıı
yok kuzum ne açığı ne orjinali hiç kalıcı değil.. hele d&p de bu koku su gibi resmen kokmuyor ki sıkıyorum sanki su sıkıyorum yaa.. bargellodaki orjinali gibi çok güzel kokuyo ama hiç kalıcı değil 1 saat bile durmuyo bendeaçığıda mı kalıcı değil kuzu? kokusu çok güzeldi ya
anladım canım kalıcılık tenden tenede değişiyor yinede bir denemek lazım :)yok kuzum ne açığı ne orjinali hiç kalıcı değil.. hele d&p de bu koku su gibi resmen kokmuyor ki sıkıyorum sanki su sıkıyorum yaa.. bargellodaki orjinali gibi çok güzel kokuyo ama hiç kalıcı değil 1 saat bile durmuyo bende
aa cidden mi:) neden acaba çok güzel ve hafif bi kokudur aslında noa.. ben yazın kullanmaya bayılırımNoa sıktığımda beni acayip öksürük tutuyo
Bilemedim ki içindeki esansların birinde bana alerji yapan bişey var sıktığım anda boğuluyorum boğazlarımı yakıyo öksürmeye başlıyorum vallaanladım canım kalıcılık tenden tenede değişiyor yinede bir denemek lazım :)
aa cidden mi:) neden acaba çok güzel ve hafif bi kokudur aslında noa.. ben yazın kullanmaya bayılırım
Bilemedim ki içindeki esansların birinde bana alerji yapan bişey var sıktığım anda boğuluyorum boğazlarımı yakıyo öksürmeye başlıyorum valla
:))) noa kalıyor bendede sıkdığım ilk anda boğazımda bi yanma oluyor benim içeriğinden bişeye alerjim olduğunu falan düşünüyorum :)) koku üzerime oturunca tmam sıkıntı yok yani güzel koku zaten noa :)) sadece beni parfümü sıktığım ilk andaki öksürük tutmasını çözemiyorum bitek..bende de var yok arası bısey oluyo resmen yok yani
bi lacoste klasık bir idyll bir gucci flora bir de noa bu kadar mı kalmaz bir tende =)
Beni de Gucci rush2 hapşırtıyor:))) noa kalıyor bendede sıkdığım ilk anda boğazımda bi yanma oluyor benim içeriğinden bişeye alerjim olduğunu falan düşünüyorum :)) koku üzerime oturunca tmam sıkıntı yok yani güzel koku zaten noa :)) sadece beni parfümü sıktığım ilk andaki öksürük tutmasını çözemiyorum bitek..
Beni de Gucci rush2 hapşırtıyor
hehehegerçekten ama ya kimi parfümler insanda alerjiye neden oluyolar yani :)
Evet canım alerji yapıyor. Ama ben yine de rush2yi beğeniyorum.. Kullanıyorum..hehehegerçekten ama ya kimi parfümler insanda alerjiye neden oluyolar yani :)
Ben kullanamıyorum valla kuzumEvet canım alerji yapıyor. Ama ben yine de rush2yi beğeniyorum.. Kullanıyorum..
Rushla alakası yok kuzum rush2 çiçeksi bir parfüm beğenerek kullanıyorum. Rushı ben hiç beğenmiyorum ıyyyBen kullanamıyorum valla kuzumgucci rush 2 yi hiç koklamadım ama klasik rush ın kokusuna katlanamıyorum böğğ dedirtiyor bana resmen
rush ismini duyunca bi tiksinme alıyor beni..Rushla alakası yok kuzum rush2 çiçeksi bir parfüm beğenerek kullanıyorum. Rushı ben hiç beğenmiyorum ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?