• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

kuzucum bunu narciso rodriguez edt ye de benzetenler olmuş:KK23:

aynen ya aynen sevmedıgımızden
ya da sevdıgımızın kokusuna dandoyamadıgımızdan kalmıyo yetmıyo gıbı gelıyo heralde =)
Tatlım biraz araştırayım dedim şimdi pembesi amor amor mor olanı wish mavi olanı armani mania ya benziyomuş:KK23:öyle yazmışlar..

Tatlım biraz araştırayım dedim şimdi pembesi amor amor mor olanı wish mavi olanı armani mania ya benziyomuş:KK23:öyle yazmışlar..

aynen oyle tıpkısının aynısı hatta cecıle pes etmıyor
yenı cıkan kokularda jadore var daha bıcok koku var hele turuncumsu bı koku var neydı unuttum ama okdr kalıcı kı dus almak zorunda kalmıstım
bızım ofisin altı kozmetıka magazası full denıyorum ben sıkıldıkca
:KK70:
wısh olan kalıcı baya

aynen oyle tıpkısının aynısı hatta cecıle pes etmıyor
yenı cıkan kokularda jadore var daha bıcok koku var hele turuncumsu bı koku var neydı unuttum ama okdr kalıcı kı dus almak zorunda kalmıstım
bızım ofisin altı kozmetıka magazası full denıyorum ben sıkıldıkca
:KK70:
wısh olan kalıcı baya
Wish olanını beğendin mi kuzucuk.. :KK23:cecile hiç bakmadım ama emotion parfümleri sevmiyorum mesela onlar gibiyse cecili de sevmem sanırım..

Wish olanını beğendin mi kuzucuk.. :KK23:cecile hiç bakmadım ama emotion parfümleri sevmiyorum mesela onlar gibiyse cecili de sevmem sanırım..

ben wısh olanı cok begendım
wıshten daha hafıf hatta yumusacık tam karamel ama esıntılı
gercekten de kalıcı balım

eneee buldum galıba bu cecıle gold sanırım zen taklit etmışş
=))
notalar aynı demek kı oyle
bır de chance edebılseydı ıyıydı o kadar para bayılmaktansa =))

ben wısh olanı cok begendım
wıshten daha hafıf hatta yumusacık tam karamel ama esıntılı
gercekten de kalıcı balım

eneee buldum galıba bu cecıle gold sanırım zen taklit etmışş
=))
notalar aynı demek kı oyle
bır de chance edebılseydı ıyıydı o kadar para bayılmaktansa =))
ımm kuzucum ya sonuçta yerli bir marka açık parfümden daha iyi değilmidir.. diye düşündüm amao_Obu arada yeşil olanı da chanel allure ye benziyomuş.. Zen de çok beğenilen bir kokuydu onu da merak ettim şimdi:-) chanel chance ı kimse taklit edemiyor..:KK12:

ımm kuzucum ya sonuçta yerli bir marka açık parfümden daha iyi değilmidir.. diye düşündüm amao_Obu arada yeşil olanı da chanel allure ye benziyomuş.. Zen de çok beğenilen bir kokuydu onu da merak ettim şimdi:-) chanel chance ı kimse taklit edemiyor..:KK12:

ben hem notalarının aynı olmasından tahmın ettım hem de şişesi altın rengı
wısh mor tonlarda cecılede de morumsu
iris allure de, oyle cıceksılerı yesıl yapıyorlar
vanılyalıları mor
tatlımsıları kırmızı pembe
allure benzeyen de guzel daha kalıcı hatta
bence dene en begendıgını al yenı kokuları cıktı baya renk secenegı var kesın bılındık kokular
en azından temız yani dolumculardan ıyıdır=)

canım ben narcisoyla elie saabı birbirine benzetiyorum.. edt olanını özellikle

ha tamam o zaman kuzum
ıyı yapmısız oda parfümü yapmakla =)
burunlar aynı galıba zaten aynı kısı uretmıs dıye duydum

Çok da beğenmiştin aslında kuzum.. Senin aklın the beat te kaldı oymuş senin imza kokun demekki..
The beat çok uzun süreler kullandım rahat bi 2 sene var kuzumHoppa
ama kullandığım dönemlerde ne bir sıkılma ne bir bunalma hiç yaşamadım..
Flowerbomb güzel evet kalıcı şekerli tatlı bir koku ama bir özelliği yok..
5 gün kullandım bu bile yetti yani ömürlük kullanabileceğim bir koku değil çabuk sıkıldım :(
The beat öte yandan gittiğim heryere sinen kokumu alanların aklına geldiğim bir koku :KK19:
Dedğin gibi uzun süre kullanınca imza kokum olmuş.. baksana hemen özledim the beatimi bide ihanet ettim ona ben yaa ooff:KK42:

Back