Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum bunu narciso rodriguez edt ye de benzetenler olmuş
Bilmem ki neden sevilmeyen kokular hep kalıcı olur kiyok ya baya bıldıgın keskin bal kokuyo
şekerli bir de
narciso biraz nanemsi geldı bana algım mı degısıktır nedır
Bilmem ki neden sevilmeyen kokular hep kalıcı olur ki
çok çok hafif andırıyor evet...edt olanını bende sevmiyorum edpsi güzel narciso'nunkuzucum bunu narciso rodriguez edt ye de benzetenler olmuş
çok çok hafif andırıyor evet...edt olanını bende sevmiyorum edpsi güzel narciso'nun
Tatlım biraz araştırayım dedim şimdi pembesi amor amor mor olanı wish mavi olanı armani mania ya benziyomuşöyle yazmışlar..aynen ya aynen sevmedıgımızden
ya da sevdıgımızın kokusuna dandoyamadıgımızdan kalmıyo yetmıyo gıbı gelıyo heralde =)
Tatlım biraz araştırayım dedim şimdi pembesi amor amor mor olanı wish mavi olanı armani mania ya benziyomuşöyle yazmışlar..
Wish olanını beğendin mi kuzucuk.. cecile hiç bakmadım ama emotion parfümleri sevmiyorum mesela onlar gibiyse cecili de sevmem sanırım..aynen oyle tıpkısının aynısı hatta cecıle pes etmıyor
yenı cıkan kokularda jadore var daha bıcok koku var hele turuncumsu bı koku var neydı unuttum ama okdr kalıcı kı dus almak zorunda kalmıstım
bızım ofisin altı kozmetıka magazası full denıyorum ben sıkıldıkca
wısh olan kalıcı baya
Wish olanını beğendin mi kuzucuk.. cecile hiç bakmadım ama emotion parfümleri sevmiyorum mesela onlar gibiyse cecili de sevmem sanırım..
ımm kuzucum ya sonuçta yerli bir marka açık parfümden daha iyi değilmidir.. diye düşündüm amabu arada yeşil olanı da chanel allure ye benziyomuş.. Zen de çok beğenilen bir kokuydu onu da merak ettim şimdi chanel chance ı kimse taklit edemiyor..ben wısh olanı cok begendım
wıshten daha hafıf hatta yumusacık tam karamel ama esıntılı
gercekten de kalıcı balım
eneee buldum galıba bu cecıle gold sanırım zen taklit etmışş
=))
notalar aynı demek kı oyle
bır de chance edebılseydı ıyıydı o kadar para bayılmaktansa =))
ımm kuzucum ya sonuçta yerli bir marka açık parfümden daha iyi değilmidir.. diye düşündüm amabu arada yeşil olanı da chanel allure ye benziyomuş.. Zen de çok beğenilen bir kokuydu onu da merak ettim şimdi chanel chance ı kimse taklit edemiyor..
canım ben narcisoyla elie saabı birbirine benzetiyorum.. edt olanını özellikleee sen benzetmedın mı elie saaba bende sorun mu var yeaa =)
canım ben narcisoyla elie saabı birbirine benzetiyorum.. edt olanını özellikle
aynen kuzumha tamam o zaman kuzum
ıyı yapmısız oda parfümü yapmakla =)
Aa ne oldu canım sıkıldınmı flowerbombdanbnde flowerbombı oda parfümü yapıcam bu gidişle..
aah benim biricik the beatim aah..
Flowerbomb dan sıkıldım evet kuzum ya benimseyemedim bitürlüAa ne oldu canım sıkıldınmı flowerbombdan
Çok da beğenmiştin aslında kuzum.. Senin aklın the beat te kaldı oymuş senin imza kokun demekki..Flowerbomb dan sıkıldım evet kuzum ya benimseyemedim bitürlü
The beatimi özledim ben, biliyodum ama böyle olucağını
The beat çok uzun süreler kullandım rahat bi 2 sene var kuzumÇok da beğenmiştin aslında kuzum.. Senin aklın the beat te kaldı oymuş senin imza kokun demekki..