flowerbomb dp

hımm demek kı bırbırıne benzeyen baska kokularda varmış
o zaman grey sen chanel chance tarzında ne onerırsın =?
ve rose the one =)
Rose the one'ım kadar güzel bir parfüme rastlamadım ama kuzum chanel chance ayarında shiseido zen var bunu önerebilirim.. Chance i sevenler bu parfümde sever

Rose the one'ım kadar güzel bir parfüme rastlamadım ama kuzum chanel chance ayarında shiseido zen var bunu önerebilirim.. Chance i sevenler bu parfümde sever

denedım kuzum da sevemedım pek
bu arada coco madam. miss dıora benzetmısler ama ben benzetemedım dıor da asırı kalıcı ama sevemıyorum onu ben =)

denedım kuzum da sevemedım pek
bu arada coco madam. miss dıora benzetmısler ama ben benzetemedım dıor da asırı kalıcı ama sevemıyorum onu ben =)
Ben ikisini de denemiştim benzemiyor bencede canım. Nasıl benzetmişler anlamış değilim

Ben kullanamıyorum valla kuzum gucci rush 2 yi hiç koklamadım ama klasik rush ın kokusuna katlanamıyorum böğğ dedirtiyor bana resmen
gucci rush ile gucci rush 2 'nin alakasıı yok birbiriyle..:) gucci rush 2 daha çok şeye benziyor victoria's secret bombshell.. denedin mi hiç bilmiyorum ama?

Yapma kuzum fresh bir koku değil :)
bence sen karıştırıyosun baya canım gucci rush 2'i..içinde baharat notası bile yokken baharatlı dedin kime sorsan gucci rush 2 nin fresh bi koku olduğunu bilir tabi orjinalini kullanıyosa:) zaten bombshellde fresh bi kokudur ve gucci rush 2 ile birbirlerine baya benzerler

Rush2 nin notalarını bilmiyorum. Ama bana biraz baharatlı geldi :)
Bana göre fresh bir koku değil hatta bazılarına ağır bile gelebilir kuzum

Rush2 nin notalarını bilmiyorum. Ama bana biraz baharatlı geldi :)
Bana göre fresh bir koku değil hatta bazılarına ağır bile gelebilir kuzum
yaz kokusu ayol gucci rush 2 neyse o senin düşüncen saygı duyarım

balımm yaa shiseido zen in kokusuna chance ayarında dendiğini bende duymuştum chance ı seven bunuda sever demişlerdi evet ama ben zeni çok keskin buldum ya genzimi yakıyo ve nedense chance dan daha çok erkeksi bir koku yani sevemedim ben chance bana daha yumuşak geliyor valla

gucci rush ile gucci rush 2 'nin alakasıı yok birbiriyle..:) gucci rush 2 daha çok şeye benziyor victoria's secret bombshell.. denedin mi hiç bilmiyorum ama?

valla kuzumm ben rush ın kokusundan tiksindiğimden rush 2 de onun hafif versiyonudur heralde diye hiç denemedim bile kokuyu sevmiyorum ki hafif olsa yada ağır olsa ne yazar dedim bakmadım yani :)) ama bakıcam Grey_ ciğim için

Evet kuzum dediğin gibi bnde pek haz almıyorum ama seveni de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…