Bi bak istersen kuzum. Feminen kokulardan. . Sevebilirsinrush ismini duyunca bi tiksinme alıyor beni..
ondan rush2 nin kokusuna bile bakmadım hiç.. :))
Bakicam bitanem gucci envy me gibiyse severim kesin :))Bi bak istersen kuzum. Feminen kokulardan. . Sevebilirsin
Envy me yle kıyaslamam Envy daha güzel tabi.. Rush2 biraz daha baharatlıBakicam bitanem gucci envy me gibiyse severim kesin :))
kadınsı birazdaha ozaman tmm fıstığım code la rush2 ye bakılıcak ozamanEnvy me yle kıyaslamam Envy daha güzel tabi.. Rush2 biraz daha baharatlı
Dp deki gayet başarılıydı kuzum..orjinalinden daha kalıcıkadınsı birazdaha ozaman tmm fıstığım code la rush2 ye bakılıcak ozaman
Dp deki gayet başarılıydı kuzum..orjinalinden daha kalıcı
Dp ye ugriycam fistigim bi code bakicaktim bide rush2 ye bakarımDp deki gayet başarılıydı kuzum..orjinalinden daha kalıcı
Rose the one'ım kadar güzel bir parfüme rastlamadım ama kuzum chanel chance ayarında shiseido zen var bunu önerebilirim.. Chance i sevenler bu parfümde severhımm demek kı bırbırıne benzeyen baska kokularda varmış
o zaman grey sen chanel chance tarzında ne onerırsın =?
ve rose the one =)
Rose the one'ım kadar güzel bir parfüme rastlamadım ama kuzum chanel chance ayarında shiseido zen var bunu önerebilirim.. Chance i sevenler bu parfümde sever
Ben ikisini de denemiştim benzemiyor bencede canım. Nasıl benzetmişler anlamış değilimdenedım kuzum da sevemedım pek
bu arada coco madam. miss dıora benzetmısler ama ben benzetemedım dıor da asırı kalıcı ama sevemıyorum onu ben =)
gucci rush 2 baharatlı değil:) odunsu ve çiçeksi bir koku düzeltme yapayım canım, aynı zamanda baya fresh bi koku.Envy me yle kıyaslamam Envy daha güzel tabi.. Rush2 biraz daha baharatlı
gucci rush ile gucci rush 2 'nin alakasıı yok birbiriyle..:) gucci rush 2 daha çok şeye benziyor victoria's secret bombshell.. denedin mi hiç bilmiyorum ama?Ben kullanamıyorum valla kuzumgucci rush 2 yi hiç koklamadım ama klasik rush ın kokusuna katlanamıyorum böğğ dedirtiyor bana resmen
Yapma kuzum fresh bir koku değil :)gucci rush 2 baharatlı değil:) odunsu ve çiçeksi bir koku düzeltme yapayım canım, aynı zamanda baya fresh bi koku.
bence sen karıştırıyosun baya canım gucci rush 2'i..içinde baharat notası bile yokken baharatlı dedinYapma kuzum fresh bir koku değil :)
Rush2 nin notalarını bilmiyorum. Ama bana biraz baharatlı geldi :)bence sen karıştırıyosun baya canım gucci rush 2'i..içinde baharat notası bile yokken baharatlı dedinkime sorsan gucci rush 2 nin fresh bi koku olduğunu bilir tabi orjinalini kullanıyosa:) zaten bombshellde fresh bi kokudur ve gucci rush 2 ile birbirlerine baya benzerler
yaz kokusu ayol gucci rush 2Rush2 nin notalarını bilmiyorum. Ama bana biraz baharatlı geldi :)
Bana göre fresh bir koku değil hatta bazılarına ağır bile gelebilir kuzum
Amann boşverelim canım..yaz kokusu ayol gucci rush 2neyse o senin düşüncen saygı duyarım
balımm yaa shiseido zen in kokusuna chance ayarında dendiğini bende duymuştum chance ı seven bunuda sever demişlerdi evet ama ben zeni çok keskin buldum ya genzimi yakıyo ve nedense chance dan daha çok erkeksi bir koku yani sevemedim ben chance bana daha yumuşak geliyor vallaRose the one'ım kadar güzel bir parfüme rastlamadım ama kuzum chanel chance ayarında shiseido zen var bunu önerebilirim.. Chance i sevenler bu parfümde sever
gucci rush ile gucci rush 2 'nin alakasıı yok birbiriyle..:) gucci rush 2 daha çok şeye benziyor victoria's secret bombshell.. denedin mi hiç bilmiyorum ama?
Evet kuzum dediğin gibi bnde pek haz almıyorum ama seveni de çokbalımm yaa shiseido zen in kokusuna chance ayarında dendiğini bende duymuştum chance ı seven bunuda sever demişlerdi evet ama ben zeni çok keskin buldum ya genzimi yakıyo ve nedense chance dan daha çok erkeksi bir koku yani sevemedim ben chance bana daha yumuşak geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?