Alırsın bitane daha nuraycımm..hepsini kullanırsın.. Ben de birkaç parfüme bağlı kalamam.. Her çeşit bulunmalı.. Hergün hangi ruh halindeysem onu sıkarımThe beat çok uzun süreler kullandım rahat bi 2 sene var kuzum
ama kullandığım dönemlerde ne bir sıkılma ne bir bunalma hiç yaşamadım..
Flowerbomb güzel evet kalıcı şekerli tatlı bir koku ama bir özelliği yok..
5 gün kullandım bu bile yetti yani ömürlük kullanabileceğim bir koku değil çabuk sıkıldım
The beat öte yandan gittiğim heryere sinen kokumu alanların aklına geldiğim bir koku
Dedğin gibi uzun süre kullanınca imza kokum olmuş.. baksana hemen özledim the beatimi bide ihanet ettim ona ben yaa ooff
The beatim var benim hala orjinal hemdeAlırsın bitane daha nuraycımm..hepsini kullanırsın.. Ben de birkaç parfüme bağlı kalamam.. Her çeşit bulunmalı.. Hergün hangi ruh halindeysem onu sıkarım
Kürkçü dükkanı misali yine döndün dolaştın the beatine :).. Ama flowerbombı oda parfümü yapma ya arada kullan onu çok güzel bir kokuThe beatim var benim hala orjinal hemde
ama şişede azcık kaldığından pek sıkmalara kıyamıyorum
ama yine alıcam ben the beatimden bu parfümden vazgeçemiyceğimi anladım ben
Kürkçü dükkanıma döndüm evetKürkçü dükkanı misali yine döndün dolaştın the beatine :).. Ama flowerbombı oda parfümü yapma ya arada kullan onu çok güzel bir koku
bargello iyi ya.. rose the one denedim bugün gerçekten başarılı.. ya ama testerlar taze oluyor da bize öyle mi geliyor onu çözemedim.. çünkü ben şuanki bargellolarımı almadan önce denerken çok beğenmiştim ama aradan 2 3 hafta geçince ekşidiler resmen..
kızlar d&pde lacoste klasik deneyeniniz oldu mu hiç? ne zamandır almayı düşünüyorum bu kokuyu ama orjinali pek kalıcı değildi.
açığıda mı kalıcı değil kuzu? kokusu çok güzeldi yaalma kuzum bence degmıyo acıgına da orgınalıne de lacoste hıc kalıcı değil ki
ben taa yaz sonu gibi bargellodan flowerbomb almıştım hala ekşime yok sana öyle denk gelmiştir belkibargello iyi ya.. rose the one denedim bugün gerçekten başarılı.. ya ama testerlar taze oluyor da bize öyle mi geliyor onu çözemedim.. çünkü ben şuanki bargellolarımı almadan önce denerken çok beğenmiştim ama aradan 2 3 hafta geçince ekşidiler resmen..
ay ben onun orjinalini koklamıştım aşırı çiçek kokuyodu sevmemiştimKUşlarım sıze fena halde kalıcı zarıf bır parfum onerısı
daha once de soylemıstım bargelloda cok yakın bır arkadasım calısıyor
bugun yanına ugradım yıne yenılerden sıktı bana denemedıklerımden
valentıno valentına.....fena kalıcı güzel kışlık ve sonbaharlık hatta yaza bıle gıder
bıraz bol cıceklı ama tatlımsılık ta var
koklayanlar bayıldı alsam mı dıye arada kaldım ama
aklımda kaldı acıkcası ♥
açığıda mı kalıcı değil kuzu? kokusu çok güzeldi ya
ay ben onun orjinalini koklamıştım aşırı çiçek kokuyodu sevmemiştim
esmer değilim canım , açık buğdayım..bende noa bile 4 saat kalıyorevet degıl ama beyaz tenlıysen belkı kalabılır
ben suna dıkkat ettım esmere yakınlarda ferah koku kalmıyo galıba pek
zaten şu çilek notası olan parfümlerde bir türlü çilek notasını alamıyorum ben:) hangisini heyecanlanıp denesem sonuç hüsran.ya aslında asırı cıcek dıye ben de yadırgadım ama kalıcı olması delı ettı benı ve herkes sordu
bır de galıba erkekler kendı sekerlı sıksa da kadın temızlık koksun ıstedıgınden cıceksı kokmasını ıstıyo gıbıme geldı
bu valentına notalarında sümbül ve cilek yazıyo ama sanırım sümbül ağır basmıs bıraz =))
bu arada armanı dıamond hakkında ne dusunuyosun o da kadınsı baya kuzucum=)
belki de bargello kafasına göre yaptıgından begendım
orgınalden farklı oluyo orası genelde =))
esmer değilim canım , açık buğdayım..bende noa bile 4 saat kalıyor
evet seviyorum noa'yı sevgilimde çok seviyor hatta chance'dan sonra en sevdiği kokum noa, bunuda şurdan anladım, noa sıktığımda direk ne sıktın çok güzel kokuyor demişti..genelde böyle şeyler demek adeti değildirwaoow cok ıyımıs noa kalıyorsa noa hoş kokuıdur aslında =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?