• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

The beat çok uzun süreler kullandım rahat bi 2 sene var kuzumHoppa
ama kullandığım dönemlerde ne bir sıkılma ne bir bunalma hiç yaşamadım..
Flowerbomb güzel evet kalıcı şekerli tatlı bir koku ama bir özelliği yok..
5 gün kullandım bu bile yetti yani ömürlük kullanabileceğim bir koku değil çabuk sıkıldım :KK43:
The beat öte yandan gittiğim heryere sinen kokumu alanların aklına geldiğim bir koku :KK19:
Dedğin gibi uzun süre kullanınca imza kokum olmuş.. baksana hemen özledim the beatimi bide ihanet ettim ona ben yaa ooff:KK42:
Alırsın bitane daha nuraycımm..hepsini kullanırsın.. Ben de birkaç parfüme bağlı kalamam.. Her çeşit bulunmalı.. Hergün hangi ruh halindeysem onu sıkarım

Alırsın bitane daha nuraycımm..hepsini kullanırsın.. Ben de birkaç parfüme bağlı kalamam.. Her çeşit bulunmalı.. Hergün hangi ruh halindeysem onu sıkarım
The beatim var benim hala orjinal hemde :oops:
ama şişede azcık kaldığından pek sıkmalara kıyamıyorum :KK19:
ama yine alıcam ben the beatimden bu parfümden vazgeçemiyceğimi anladım ben :KK68:

The beatim var benim hala orjinal hemde :oops:
ama şişede azcık kaldığından pek sıkmalara kıyamıyorum :KK19:
ama yine alıcam ben the beatimden bu parfümden vazgeçemiyceğimi anladım ben :KK68:
Kürkçü dükkanı misali yine döndün dolaştın the beatine :).. Ama flowerbombı oda parfümü yapma ya arada kullan onu çok güzel bir koku :KK54:

Kürkçü dükkanı misali yine döndün dolaştın the beatine :).. Ama flowerbombı oda parfümü yapma ya arada kullan onu çok güzel bir koku :KK54:
Kürkçü dükkanıma döndüm evet :KK33:
Flowerbomb bakalım şuan beklemede ne olcak bilinmez.. :)
belki bi seven çıkar ayılır bayılır bende seve seve veririm kullanması için :KK19:

kızlar d&pde lacoste klasik deneyeniniz oldu mu hiç? ne zamandır almayı düşünüyorum bu kokuyu ama orjinali pek kalıcı değildi.

KUşlarım sıze fena halde kalıcı zarıf bır parfum onerısı
daha once de soylemıstım bargelloda cok yakın bır arkadasım calısıyor
bugun yanına ugradım yıne yenılerden sıktı bana denemedıklerımden
valentıno valentına.....fena kalıcı güzel kışlık ve sonbaharlık hatta yaza bıle gıder
bıraz bol cıceklı ama tatlımsılık ta var
koklayanlar bayıldı alsam mı dıye arada kaldım ama
aklımda kaldı acıkcası ♥

bargello iyi ya.. rose the one denedim bugün gerçekten başarılı.. ya ama testerlar taze oluyor da bize öyle mi geliyor onu çözemedim.. çünkü ben şuanki bargellolarımı almadan önce denerken çok beğenmiştim ama aradan 2 3 hafta geçince ekşidiler resmen.. :KK34:

bargello iyi ya.. rose the one denedim bugün gerçekten başarılı.. ya ama testerlar taze oluyor da bize öyle mi geliyor onu çözemedim.. çünkü ben şuanki bargellolarımı almadan önce denerken çok beğenmiştim ama aradan 2 3 hafta geçince ekşidiler resmen.. :KK34:

Allah Allah cok garıp canım ya burdakı tertemız oluyo genelde anlamadım kı
ya ama sonucta bır de acık ya ıllakı gercegı kadar temız olamaz ekşiyebılır azıcık

ben taa yaz sonu gibi bargellodan flowerbomb almıştım hala ekşime yok sana öyle denk gelmiştir belki

KUşlarım sıze fena halde kalıcı zarıf bır parfum onerısı
daha once de soylemıstım bargelloda cok yakın bır arkadasım calısıyor
bugun yanına ugradım yıne yenılerden sıktı bana denemedıklerımden
valentıno valentına.....fena kalıcı güzel kışlık ve sonbaharlık hatta yaza bıle gıder
bıraz bol cıceklı ama tatlımsılık ta var
koklayanlar bayıldı alsam mı dıye arada kaldım ama
aklımda kaldı acıkcası ♥
ay ben onun orjinalini koklamıştım aşırı çiçek kokuyodu sevmemiştim :(

umarım bana öyle denk gelmiştir.. aslında aldığım yer de merkezi.. şişli... gerçi çok gerçekçi de gelmiyor zaten 25liraya çok şey bekliyorum bir parfümden ama öğrenci hali işte ne yaparsın.. :KK70::KK70:

ay ben onun orjinalini koklamıştım aşırı çiçek kokuyodu sevmemiştim :KK43:

ya aslında asırı cıcek dıye ben de yadırgadım ama kalıcı olması delı ettı benı ve herkes sordu
bır de galıba erkekler kendı sekerlı sıksa da kadın temızlık koksun ıstedıgınden cıceksı kokmasını ıstıyo gıbıme geldı
bu valentına notalarında sümbül ve cilek yazıyo ama sanırım sümbül ağır basmıs bıraz =))

bu arada armanı dıamond hakkında ne dusunuyosun o da kadınsı baya kuzucum=)
belki de bargello kafasına göre yaptıgından begendım
orgınalden farklı oluyo orası genelde =))

ya aslında asırı cıcek dıye ben de yadırgadım ama kalıcı olması delı ettı benı ve herkes sordu
bır de galıba erkekler kendı sekerlı sıksa da kadın temızlık koksun ıstedıgınden cıceksı kokmasını ıstıyo gıbıme geldı
bu valentına notalarında sümbül ve cilek yazıyo ama sanırım sümbül ağır basmıs bıraz =))

bu arada armanı dıamond hakkında ne dusunuyosun o da kadınsı baya kuzucum=)
belki de bargello kafasına göre yaptıgından begendım
orgınalden farklı oluyo orası genelde =))
zaten şu çilek notası olan parfümlerde bir türlü çilek notasını alamıyorum ben:) hangisini heyecanlanıp denesem sonuç hüsran.
onu hiç denemedim canım ne orjinali ne doldurması not ediyim onuda denerim

narciso rodriguez essence parfümü var
açığı yoktu en son ,şimdi var mı bilmiyorum...ama çok süper bir koku çok temizdi...hele ertesi günü daha süper kokuyordu...

waoow cok ıyımıs noa kalıyorsa noa hoş kokuıdur aslında =)
evet seviyorum noa'yı sevgilimde çok seviyor hatta chance'dan sonra en sevdiği kokum noa, bunuda şurdan anladım, noa sıktığımda direk ne sıktın çok güzel kokuyor demişti..genelde böyle şeyler demek adeti değildir:KK53:

Back