flowerbomb dp

Canım ben gittiğim şubelerde görmedim açıkçası genelde bu tip parfümleri kasanın arkasında bulunduruyorlar ve hiçbirinin testerı da yok

Canım ben gittiğim şubelerde görmedim açıkçası genelde bu tip parfümleri kasanın arkasında bulunduruyorlar ve hiçbirinin testerı da yok
canım indirim zamanlarında ortaya koyuyolar.. herkes acıp acıp kokluyodu valla bak kadınlar günü indiriminde kesin koyarlar..

sevılde 190 falan ama ınternette bazı sıtelerde ucuz cıdden
bende asırı kalıcı oluyo o ya
3 gun kalıyor bende
sende neden olmadı kı acep balım beyaz tenlı mısın

Olabilir canımcım kadınlar günü indirimlerinde izdiham yaşanıyor zaten

bu arada burberry klasık sevıyorsan canım gratıslerde falan baya ucuz oluyo bazen, normalde kozmetık sıtelerınde falan 100 tl cıvarı ama gecen sevgılıler gunu zamanlarında gratıste 60 -80 arası bıseydı
bazen bu kozmetık magazalarına cok guzel fuyatla gelıyor
keske chance da oyle ucuz olsa

Biliyorum kuzum 120tl ydi watsonsta aldım hatta iade ettim yazmıştım buraya ama okumamışsın sanırım

Biliyorum kuzum 120tl ydi watsonsta aldım hatta iade ettim yazmıştım buraya ama okumamışsın sanırım
ben okudum ki
hakkını ara didim şikayet vara yaz didim hemde
yardımcı oldular sana da sen de iade etmiştin parfümü evet kalıcı değil diye

ben okudum ki
hakkını ara didim şikayet vara yaz didim hemde
yardımcı oldular sana da sen de iade etmiştin parfümü evet kalıcı değil diye
oyy yerim senii benBiliyorum ki zaten senle konuşmuştuk kuzucumm

olsun cicişimm çok üzülmüştüm hatta
aaaa hatırladımmm..bozuk gıbı geldı dedın hatta dedıler kı oyle yerlerde genelde olmaz felan dı mı len okdrda balık h afıza degılmısım

denemedim hiç canım o nasıl:)
denemedım sen kesın denemıssındır dedıydım
canım şişesine asık oldum işte boyle bır sısede tamda ıstedıgım koku olması cokmu sey ıstıyom
ben boyle armanı code gıbı zarıf, chloe gıbı narin ve kadınsı addict gıbı etkıleyıcı chance gıbı ferah envy me gıbı huzur veren bır koku ıstıyom
bu özellıkler hangı parfumde bulusmustur acep
istemıyom degısmek sureklı aslında
hergun yenı bısı cıkıyo canı cekıyo ınsanın ıstemıyom aman deyıp gecebılsem =)

yaa bende öyleyim sürekli farklı farklı alırım ama vazgeçemiceğim dediğim birkaç kokum vardır mutlaka.. zaten hep aynı kokuyu kullanmak beni sıkar çok maymuniştahlıyım bu konuda

yaa bende öyleyim sürekli farklı farklı alırım ama vazgeçemiceğim dediğim birkaç kokum vardır mutlaka.. zaten hep aynı kokuyu kullanmak beni sıkar çok maymuniştahlıyım bu konuda

ben artık sıkılmak istemıyom balım ya
zaten 3,4 tane olsa arasında gecıs yaparım
bazen vanılya ozleyıp the one rose the one addıct sıkarken bazen boguyor envy me donuyorum

bu arada kızlar sevenlerıne duyurulur cecıle princess elie saab le parfum aynısı
ben sıkıldım ofis parfumu yaptık gunlerce gıtmıyor delı ettı benı kalıcı =)

ahah elise saab le parfum diyince aklıma sevgilim geldi.. birgün douglastaydık sıkmıştım bileğime bir baktım benimkinin yüzü ekşidi..hayırdır bir şey mi oldu dedim. Ya aşkım ne olur bilip bilmediğin kokuları sıkma bileğine bu ne ya midem kalktı demişti

hehhe
ben de hayal kırıklıgına ugradım onda ya
bal gül yasemın dıyınce farklı seyler beklemiştim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…