Bir de şu var yanlış bile okunsa ne istenildiği az çok anlaşılıyor kendisi doğru bile bilse okunuşunu söylemek zorunda değil aslında işini yapsın yeter bence.. :)aynen fıstığım bak seninde gelmiş başına demekkihayır kloi lav diye bastırmak gerekiyodu aslında ama cidden onlar satıcı olduğundan doğru bilmeleri lazım sonuçta.. bizi o an rencide ediyorlar sanki doğruyu söylüyorlarmış gibi hehe
Ya kızlar gülüyorsunuz ama bende öforya diyorumhahahahayy bune iyi güldüm şimdi öforya hee heheh gözümden yaş geldi gülmekten
doğru okumuş kuzucum
İkisi de doğruuKelvın kıleyn yuforya diye biliyorum ben
Kesinlikle masumumBir de şu var yanlış bile okunsa ne istenildiği az çok anlaşılıyor kendisi doğru bile bilse okunuşunu söylemek zorunda değil aslında işini yapsın yeter bence.. :)
ooyy kıyamam ben sanaYa kızlar gülüyorsunuz ama bende öforya diyorum
canım chanel artık markalaşmış bir isim olduğundan bence ingilizce okunuşu diye bir şey yoktur yaniKuzum şenıl diye okunması için shanel olması lazım.. Az çok biliyorum gramajı yav
bence ikisi de doğru oluyor
bencede aç kuzucum beyin fırtınasıKızlar aslında bu marka telaffuzlarından yeni bir konu açılır.. İhtiyacta var aslında çoğumuz yanlış biliyoruz çoğu markanın telaffuzunu
nuray bişey demişti ona istinaden açıldı İngilizce mevzusu ama haklısın şanel işte noktacanım chanel artık markalaşmış bir isim olduğundan bence ingilizce okunuşu diye bir şey yoktur yani
canım chanel artık markalaşmış bir isim olduğundan bence ingilizce okunuşu diye bir şey yoktur yani
İtiraf ediyorum evet benim yüzümden geldi konu buralaraa hehenuray bişey demişti ona istinaden açıldı İngilizce mevzusu ama haklısın şanel işte nokta
hep sen karıştırdın buraları seni gidiİtiraf ediyorum evet benim yüzümden geldi konu buralaraa hehe
haha en doğrusunu yapıyosun bal bidonum onu benimde yapmışlığım var dabalım ben emın olamadıgım zamanlarda translatedekı ablaya okutuyorum mikrofondan>:>P
ne güzel canımmevet evet cok dogru soyluyosun kuzum
her dıl neyse o dıle gore okunmalı
ben muzıkle ugrastıgımı soylemıstım bı kaç kısı bılır
ayrıca seslendırme de yapıyoruz ve fransızca ıse turkce kelımeler bıle onların alfabesındekı harflere gore okunuyor
e şanel şans da bılınsın artık di mi =))
hehe ah ben yok mu benhep sen karıştırdın buraları seni gidi
haha en doğrusunu yapıyosun bal bidonum onu benimde yapmışlığım var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?