• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

tamam:KK49:bende bu akşam son kez bakıcam. d&p ye flowerbomba chanel chance armani si ye:oops:
flowerbomb'ın orjinalini beğeniyosan d&p birebir canım..chance'i hiç denemedim d&p de ama açık parfümcüler bir türlü tutturamıyorlar bu kokuyu onu duymuştum. Armani si'ye de bak bakalım hangisini alacaksın:KK3:

hehe :KK70: böyle bitane biriciğimi olsun dimi açık parfüm olarak :oops: güzel oluyor fiyat olarakta iyi elimizin altında dursun hem :KK53:
valla öyle ya hayatımda ilk defa bir açık parfümü bitircem ben ha gayret hatta 2. şişe, 3. şişe falanda alınacak gibi.. bide seviglim beğenirse ohh benim 2.imza koku chance'dan sonra lift artık:KK70:

En çok chanel chance ı nasıl bulacağımı merak ediyorum yani çook uzun zaman önce bakmıştm ağır bulmuştum belki şimdi beğenebilirim çünkü koku algımın değiştiğini farkediyorum :) he bir de burberry classic e de bakıcam:KK19:

chance agır bulmazsın kesınlıkle..bence melek kokusu dedıklerı chance falandır..
d&p dekının kalıcılıgı nasıl bılmıyorum....
armanı sı asırı kalıcı zaten
burberry de oyle chance burberry klasık bunlar bence masum kokular :KK59:

tamam:KK49:bende bu akşam son kez bakıcam. d&p ye flowerbomba chanel chance armani si ye:oops:
chanel chance çok ayrıdır fıstığım ilk kokladığında belki sana bilindik gibi gelebilir :KK19: ama inan bana sonrasında çok değişiyor kokusu.. zaten bu parfümü yapan tanıtırken şöyle tanıyor.. birçok bilindik kokuların biraraya gelmiş hali.. büyüleyici farklılık yaratan bir koku.. Bi dersin ki çiçeksi.. bir dersin ki şekerli ama öyle hafif şeker tatlımsı.. bi dersin ki baharatlı.. inan bana bağımlılık yapan bir kokudur chance :KK19:

chance agır bulmazsın kesınlıkle..bence melek kokusu dedıklerı chance falandır..
d&p dekının kalıcılıgı nasıl bılmıyorum....
armanı sı asırı kalıcı zaten
burberry de oyle chance burberry klasık bunlar bence masum kokular :KK59:
Burberry i zaten çok seviyorum d&p de güzel yapmıştır diye düşünüyorum bir de kalıcıysa onu kesin alıcamda bakalım diğerlerinde ne olacak:KK19:

Ya kızlar ben bide bu Lift'i biraz Burberry Classic'e benzettim sanki onun daha tatlı hali gibi geldi :oops:

chanel chance çok ayrıdır fıstığım ilk kokladığında belki sana bilindik gibi gelebilir :KK19: ama inan bana sonrasında çok değişiyor kokusu.. zaten bu parfümü yapan tanıtırken şöyle tanıyor.. birçok bilindik kokuların biraraya gelmiş hali.. büyüleyici farklılık yaratan bir koku.. Bi dersin ki çiçeksi.. bir dersin ki şekerli ama öyle hafif şeker tatlımsı.. bi dersin ki baharatlı.. inan bana bağımlılık yapan bir kokudur chance :KK19:
Çok merak ediyorum yani sen onu kullanıyodun d&p den dimi kuzucum:KK15:

Burberry i zaten çok seviyorum d&p de güzel yapmıştır diye düşünüyorum bir de kalıcıysa onu kesin alıcamda bakalım diğerlerinde ne olacak:KK19:

ya d&p cok kalıcı ya basarılı yılların dolum parfumcusu :KK49:
erkek arkadasım one mıllıon almıs dpden..orgınalle farkı yok..buram buram yani

Ya kızlar ben bide bu Lift'i biraz Burberry Classic'e benzettim sanki onun daha tatlı hali gibi geldi :oops:

kuzenım burbery klasık tutkunudur..kışları da lift kullanırdı..var demek kı bır alakası :))

the one ıle flowerbomb gıbı :))

kuzenım burbery klasık tutkunudur..kışları da lift kullanırdı..var demek kı bır alakası :))

the one ıle flowerbomb gıbı :))
dimi bence classic'e aşığım resmen ve lift ile benzettim.. lift onun çok tatlı hali gibi..
Çok Çok tatlı hali:KK68: burberry de farklı bir nota var çözemediğim..
aynen canım kesinlikle tatlı hali lift bir benzerlik var aralarında

Back