kalem, oje , ruj , far ...
hangi kalemini kullanıyorsun cnm?
suya karsı dayanıklı göz kalemlerinin çoğu rengi mevcut bende
express volume and length canım :) fırçası ilk kullanmda zorlar belki ama cok iyi sonuclar veriyor gercekten
en fazla vercegin 13 tl canm farklı yerlerde 10 13 arasında oluyor ama fiyatına göre performansı cok yuksek
fıyatı gecekten cok uygunmus bence bıkat suruste bıle uzun duran kırpıklıler ıcın ıdeal cnm
gordugun fototu tahmn edebiliyorum ama bnde hiç topaklnma olmyor 2 3 kat uyglyorum:) dolgnluk icin dramatic look iyi
gordugun fototu tahmn edebiliyorum ama bnde hiç topaklnma olmyor 2 3 kat uyglyorum:) dolgnluk icin dramatic look iyi
cnm sanırım mac ınmı dramatık look ben mac dusunmuyorum cnm flormar ya da patel dusunuyorum bakalım
yınde cok sagol yıne de cnm
yok canm pastelden bahsediyorum turuncu şişe:)
Flormarın kalemleri güzeldir.Ama onun dışında pek kullanmıyorum.Maskara da ve allıkta olarak golden rose iyidir,ben yıllardır kullanıyorum.Pudra ve fondotende de maybelline kullanıyorum .Flormarı kullanmadım ama Bi arkadaşım flormar fondotön kullanmıştı sivilce yaptığını söylemişti
hmm sımdı anladım cnm tamam yanlıs baktım sanırım
yorumları okuduguma gore kırpıklerı ayırıyomus ve de 10 tl dıyo cok ıyımıs cnm ya bırde maybellıne rımelınden daha sıyah yapıyomus
bu rımelı yazdım bı koseye sagol cnm
umarm memnun kalrsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?