FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

express volume and length canım :) fırçası ilk kullanmda zorlar belki ama cok iyi sonuclar veriyor gercekten

cnm ılgınıcın sagol ama bundan da vazgeccem gıbı yorumarı okudum topaklanma yapıymus bu rımel ıkı uc kat suruste kırpıklerım cok uzunolsaydı dusunmeden alırdım ama cok uzun gostermek ıcın ıkı uckat surmem gerekıyo benım ve benım en co aradıgım ozellık bı rımelde dolgun gostermesı ve de topaklanmaması
ama sagol yıne de cnm

Flormarın kalemleri güzeldir.Ama onun dışında pek kullanmıyorum.Maskara da ve allıkta olarak golden rose iyidir,ben yıllardır kullanıyorum.Pudra ve fondotende de maybelline kullanıyorum .Flormarı kullanmadım ama Bi arkadaşım flormar fondotön kullanmıştı sivilce yaptığını söylemişti

gordugun fototu tahmn edebiliyorum ama bnde hiç topaklnma olmyor 2 3 kat uyglyorum:) dolgnluk icin dramatic look iyi

cnm sanırım mac ınmı dramatık look ben mac dusunmuyorum cnm flormar ya da patel dusunuyorum bakalım
yınde cok sagol yıne de cnm

+ sıyla -siyle bana göre:
+flormar'ın ultra black kalemiyle aramda duygusal bi ilişki var,
-kendinden ışıltılı seride,siyahtan başka hiçbir renkten tam verim alamadım, ben mi beceremiyorum onu da bilemedim
+avon bronzing pearl'den önce, uzun yıllar allığını kullanmıştım, o da bi nevi eski aşkımdır
-ojelerinden de kullandığım kadarıyla pek memnun değilim...

yok canm pastelden bahsediyorum turuncu şişe:)

hmm sımdı anladım cnm tamam yanlıs baktım sanırım
yorumları okuduguma gore kırpıklerı ayırıyomus ve de 10 tl dıyo cok ıyımıs cnm ya bırde maybellıne rımelınden daha sıyah yapıyomus
bu rımelı yazdım bı koseye sagol cnm

4 sene önce hep kullanıyordum stick kullandım likit kullandım çok fazla sivilce yaptı aşırı derecede

umarm memnun kalrsın :))

hemen hemen bütün makyaj malzemelerimi flormardan yeni aldım . cildim ve özellikle gözüm çok alerjik . numaralı lens kullanıyorum . farları kapatıcısı hiç kaşındırmıyor , kalemleri akmıyor .acaip memnunum ve en önemlisi hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka . benim seçmemin en büyük nedeni bu oldu . pastel de öyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…