• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

flormar son zamanlarda kendini iyice geliştirdi,kaliteli ve uygun fiyatlı. daha çok kişi keşfetmeye başladı, yakında fiyatları yukarı çekerler gibime geliyor nedense...

zaten genelde sadece flormar ürünlerini kullanıyorum .. fondöten pudra göz kalemi dipliner oje ruj dudak parlatıcısı allık allık fırçası dudak kalemi rimel vs . hepsinden çok çok memnunum kesnlikle tavsiye ederim.

flormar iyidir hoştur da talep oldukça fiyatlar aldı başını gidiyor. bi teracotta küçücük mar far 20 tl. pes diyore :) şimdi baktımda sitesinde 21,5 olmuş. çaktırmadan aydan aya koyuyor 2 tl 2tl...

arkadaslar dun flormarın spıder lash rımelını aldım 10.5 a surdum bugun guzel gıbı geldı denemek ıcın kullnana arklar yorum alabılırmıyım ????

goz kalemi: flormar smoky eyes carbon black kullaniorum; son derece memnunum. akmiyor, harika duruyor simsiyah

Son düzenleme:
flormarın bir cok ürününü kullanıdm şimdiye kadar ama en cok hosuma gideni bronzing powder pudrası aslında ben allık olarak kullanıyorum rengi okadar dogal ki bana farklı bi hava veriyo sanırırımm

Göz Yanılması mı ? Tüketiciyi Yanıltma mı ?

30 Nisan 2012

İlginç bir durumu sizlere yansıtmak istedim. Bir markayı olduğundan farklı göstererek tüketiciyi yanıltmak hoş bir durum değil.Kızdığım için yazıyorum bu yazıyı.

Ojelerini severek kullandığım ''Flormar'' markasından bahsediyorum. Kullanıcılara, kataloglara ve resimlere ya da koleksiyon çekimlerine bakarak yanılmamaları için bir uyarıdır bu !

Sevgili arkadaşım ve düzenli okurum ''divadonnabella'' , bir sohbetimiz sırasında 'Flormar'ın; facebook sayfasından paylaştığı Summer Koleksiyonu'nun çekim arkası fotoğraflarını görüp görmediğimi sordu. Bende baktım acaba ne olabilir diye, heralde yeni güzel ürünleri çıkmıştır dedim.

Ne mi gördük Flormar'ı tanıtan mankenin makyajı '' M.A.C '' ürünleri ile yapılıyor.

Yurtdışında bile ürünleriniz yaygınlaşmaya başlamışken kendi ürünlerinize kendiniz güvenemiyor musunuz ki böyle bişey yapıldı çok merak ettim.

Bakın resimde solda makyaj masası önündeki ürünler tanımak hiç zor değil.Makyaj tutkunları ürünlerin şişesinden, uzaktan yansımasından bile tanır.

Hatta resmin birinde mua'nın elinde M.A.C'in fondöteni var , ''divadonnabella'' yorum yazmış resmin altına o mac diil mi diye yorumu da silmişler bir de üstüne resmi rötuşlamışlar.Yorumu neden sildiniz ki ?

Bakınız resimde mua'nın elinde, fırçadan başka fondöten de vardı bir güzel rötuşlanmış.

Sevgili Flormar hızla yükselen çoğu ürününü sevdiğimiz dünya kadınlarına hitap etme yolunda ilerleyen bir markasınız, Koleksiyon tanıtımlarında mankenlerinize kendi ürünlerinizi sürmezseniz ne anlamı kalır !

Sevgili makyajseverler sizler neler düşünürsünüz bu konuda ?

Göz Yanılması mı ? Tüketiciyi Yanıltma mı ?

30 Nisan 2012

İlginç bir durumu sizlere yansıtmak istedim. Bir markayı olduğundan farklı göstererek tüketiciyi yanıltmak hoş bir durum değil.Kızdığım için yazıyorum bu yazıyı.

Ojelerini severek kullandığım ''Flormar'' markasından bahsediyorum. Kullanıcılara, kataloglara ve resimlere ya da koleksiyon çekimlerine bakarak yanılmamaları için bir uyarıdır bu !

Sevgili arkadaşım ve düzenli okurum ''divadonnabella'' , bir sohbetimiz sırasında 'Flormar'ın; facebook sayfasından paylaştığı Summer Koleksiyonu'nun çekim arkası fotoğraflarını görüp görmediğimi sordu. Bende baktım acaba ne olabilir diye, heralde yeni güzel ürünleri çıkmıştır dedim.

Ne mi gördük Flormar'ı tanıtan mankenin makyajı '' M.A.C '' ürünleri ile yapılıyor.

Yurtdışında bile ürünleriniz yaygınlaşmaya başlamışken kendi ürünlerinize kendiniz güvenemiyor musunuz ki böyle bişey yapıldı çok merak ettim.

Bakın resimde solda makyaj masası önündeki ürünler tanımak hiç zor değil.Makyaj tutkunları ürünlerin şişesinden, uzaktan yansımasından bile tanır.

Hatta resmin birinde mua'nın elinde M.A.C'in fondöteni var , ''divadonnabella'' yorum yazmış resmin altına o mac diil mi diye yorumu da silmişler bir de üstüne resmi rötuşlamışlar.Yorumu neden sildiniz ki ?

Bakınız resimde mua'nın elinde, fırçadan başka fondöten de vardı bir güzel rötuşlanmış.

Sevgili Flormar hızla yükselen çoğu ürününü sevdiğimiz dünya kadınlarına hitap etme yolunda ilerleyen bir markasınız, Koleksiyon tanıtımlarında mankenlerinize kendi ürünlerinizi sürmezseniz ne anlamı kalır !

Sevgili makyajseverler sizler neler düşünürsünüz bu konuda ?

Pes diyorum! Resimlere baktım. Evet, kullanılan malzemeler bulanıklaştırılmış...

beyaz telı kahve gozluyum sızce flormarın GRI goz kalemını sursem nasıl olur
ve de altına mı sursem guzel durur ustune mı
bu arada ben hıc alta surmem uste surerım hep kalemımı
grı goz kalemını de merak edıtorum yakısrmı tereddutdeyım ??????????

$Tam ekran yakalama 28.05.2012 014044.bmp.jpg
dün aldım bu allığı 86 numara turuncu gibi bir rengi var beni en çok etkileyen kısmı mat olması oldu valla :) ben simli hiç bir makyaj malzemesini sevmiyorum da :) yüzümde de çok doğal bir duruşu oldu çok sevdim

Eki Görüntüle 429562
dün aldım bu allığı 86 numara turuncu gibi bir rengi var beni en çok etkileyen kısmı mat olması oldu valla :) ben simli hiç bir makyaj malzemesini sevmiyorum da :) yüzümde de çok doğal bir duruşu oldu çok sevdim

evet gerçekten allığı çok güzel ben de kullanıyorum özellikle mat durduğu için :) simli allık hiç sevmem ne o yüz parıl parıl çok itici

Flormar iyidir uygun fiyata kalitelidir. Fondotenleri indirimdeydi herkesin bildiği bir kozmetik satan yerde %30 indirim vardı ben aldım oil free yazıyo üstünde(yağsız) benim cildim yağlı olduğu için bunu aldım, yağlı cilt tipi olanlara tavsiye ederim. Kalemleri de güzel. Pudrasını beğenmedim pek.

flormar güvnipte alacağım bir marka değil benim. sadce ojelerini alıyorum. fakat en son aldığım oje tırnaklarımı çatlattı. artık onuda kullanmıyorum.

Back