FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

Kullandığım Tüm Ürünlerinden Memnun Kaldım..

Kirpiklerim Cok uzun da değil Cok kısa da. Cok seyrek de değil Cok sık da.D normal yani ama o flormar rimel sürsem kötü olur bana

Çogu ürününü kullandım cogundan memnun kaldım:) ama simli rujlarını pek sevmedim.

Kirpiklerim Cok uzun da değil Cok kısa da. Cok seyrek de değil Cok sık da.D normal yani ama o flormar rimel sürsem kötü olur bana

cnm ya kırpık yapılarımız aynıymıs
almasammı kı bende acaba aynı benı tarıf ettın de
pastelın rımelını nasıl buluyosun kullndıysan cnm ???????

Son düzenleme:
kozmetik alışverişi yaptığım bi yerden mesaj geldi flormarda %50 ind.var diye bende bugün uğradım tabi müşteriyi çekmek için hepsi sadece fondoten,kapatıcı ve far grubu indirimdeymiş(neyse yinede elim boş çıkmadım yeni çıkan bi rimeli varmış 10 kat dolgunluk veriyormuş bide uzatma etkisi var ondan aldım denemek için fiyatı 16.50 sanırım,bide stik fond.aldım güzel ben beğendim 11 liraya geldi oda,rimel fena değil ama yinede kalitesine göre biraz pahalı bi daha alırmıyım bilemiyorum biraz kullanınca ayrıntılı olarak fikirlerimi yazarım

Onu bilmiyorum canım ama herhangi bi oriflame temsilcisine ulaşma imkanın ypk mu arkadaşın falan yok mu su an maxi lash çift tarakliı maskara sadece 6.90 aşırı indirime girdi katalog süresi bitmeden al derim canım hem siyah hem kahverengisi var

dolgunluk ve kırpıklerı ayırma konusunda nasıl buldun pekı cnm ??
bırde ben bu arada orıflamenın bı rımelını kullnmıs memnun kalmamıstım o yzuden pek guvenemıyorum orıflamea
okulda varsa satan rıca eder bakarım cnm yıne de ssagol

bahsettiğin rimel 10x sanırım
ben hiç beğenmedm
ne dolgunluk ne uzunlk hiçbirşey yok

Canım zaten fircali değil tarakli yani tarak saçını nasıl ayriyosa bu da ayni şekilde ayırıyor ve gayet de uzatıyor. Tarakli olduğu için rimel de parça parça kalmıyor ben Cok begendim hem de simsiyah ve parlak yapiyo. Bi de su an indirimde değil ama gecen seferlerde indirimdeydi oriflame 2fx maskara var iki yerden açılıyor o süper bisey ya 10tane sattım herkes Cok memnun kaldı

merve pastelin rimellerini kullanıyorum ben gercekten basarlı ürünler. özellikle pembeli olanı kullanmanı önerrim harika :))

hmm cnmtaraklıya kullnması kolaymı kı ?
ben zaten rımel surmeyı yenı ogrendıgım ıcın bı de taraklıya alısmayım bu sefer ona alısınca hep onu kullnmak zorunda kalırım
he neyse ama o dedıgın 2fx mascaraya bakıcam netten sımdı tesekkur edrım

Ay kolay tabisi ne var aliyosun suruyosun normal bi şekilde gayet basit.)

Ay kolay tabisi ne var aliyosun suruyosun normal bi şekilde gayet basit.)

cnm 2fx e baktım orıflameın yortumu okudum dolgunluk pek vermıyomus benım aradıgmda dolgunluk asıl bı de tek tek ayırması o yuzden onu eledım dedıgın fırcalıye netten orıflamaın kataloguna bakıyorum sımdı mart katalogu gıordanı nın bı rımelı var 17.90 dıyo o guzel gıb geldı bana bılemıyorum fırcası falan o nasıl yorumlar alıyosun o rımel hakkında

bahsettiğin rimel 10x sanırım
ben hiç beğenmedm
ne dolgunluk ne uzunlk hiçbirşey yok

evet canım bende pişman oldum sonradan zaten tek başına fiyasko evde maybelline rimelim vardı önce onu sürüyorum o zaten yeterince uzatıyo üzerinede bunu sürüyorum en azından böyle kullanayım dedim ama gerçektende tek başına sıfır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…