ögrenciyken lisede fiyatı uygun diye flormar rımel kullanırdım iyiydi..
sonra daha büyük markalara yöneldim açıkcası daha pahalısı daha iyidir diyerekten loreal,max factor kullanmaya başladım..
daha yeni arkadaşım flormar rımel verdi..bir sürüyüm dedim .şok oldum çok hoşuma gitti.
harika rımelleri var digerleine göre kolay siliyorum.ve 3 kat sürmeme ragmen kirpiklerimde agırlık hissi yok..kesinlikle tavsiye ediyorum ben
flormar rımele devam bundan sonra
5x diye rimeli var flormarın onun mor rengini aldım
rengini çok vermiyor ama uzatp dolgunlaştırmasına bayıldım
siyah renginide almayı düşünüyorum
hangımarkası seklısemalı nasıl resım ekleyebılrımısınız ben de flormar rımellınıcok merak edıyorum da
x5 güzel, birde,max volum flash dışı komple pembe.googleden bak görürsün.birde spider lash mascara mutlaka deneyin süper..
makyaj malzemesinde flormardan şaşmam artıkk:)
birde rımellerden iyi sonuç almak için düzgün özenli bözenli taramak gerek..bir katla sonuç beklenmez.3 kez sürün mesela..
cnm bende zaten 3 kez suruyorum anca ole guzel oluyo
bende flormar almaya karar verdım herseyımı
bısey sorucam pekı sımdı benım kırpıklerımın dolgunlugu uzunlugu normal sımdı sızce hangı rımelı almalıyım bu saydıklarınızdan ama benım ıstedıgım en onemlıozellık daha da dolgun durması ve de kesınlıkle topak topka yapmaması cunku deıdıgım gıbı mesela avonun bı rımelı vardı (!) uc degıl ıkı kat surunce bıle topak topak yapıyodu ıgrenctı yanı
teskkur edrım bu arda cevabınız ıcın
canım maybelline sarı dışı suda akanlardan al muhteeşem ben sürdüğümde kirpiklerin takma mı diyorlar
ah cnm ya sorma bende cok memnu-dum takı hayvanlar uzerınde deney yapıldıgını ogrenene dek bende sımdı atamıyorum da rımelımı ıcınde daha var flormarı da begenırım ama rımelınıhıc denememıstım en azından onu kurtardıkbu arda o rımelı surunce bana da annem at gozu gıbı oldun dıyo ne alakaysa bu sımdı ovgu muoluyo onu da anlayamıyorum ama
canım butun kozmetik urunler hayvanlar uzerınde deneniyor ki özellıkle fareler genetik yapı olarak bize en yakın hayvan...
cnm bende zaten 3 kez suruyorum anca ole guzel oluyo
bende flormar almaya karar verdım herseyımı
bısey sorucam pekı sımdı benım kırpıklerımın dolgunlugu uzunlugu normal sımdı sızce hangı rımelı almalıyım bu saydıklarınızdan ama benım ıstedıgım en onemlıozellık daha da dolgun durması ve de kesınlıkle topak topka yapmaması cunku deıdıgım gıbı mesela avonun bı rımelı vardı (!) uc degıl ıkı kat surunce bıle topak topak yapıyodu ıgrenctı yanı
teskkur edrım bu arda cevabınız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?