FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

ben de de flormarın ojelerı mevcut ama sankı pastel o konuda daha ıyı gıbı

Göz kalemleri özellikle harika patacream ve pudrasınıda çok beğendim yeni ruj aldım oda gayet güzel ve kalıcı avon dan çok çok güzel eskiden hep avon alırdım şuan bütün ürünlerim nerdeyse flormar tafsiye edrim

ben çok seviyorum o rengi çok yakışıyor yeşil kalemle ten rengi gibi üstelik parlak gloss olanı kullanıyorum evde.şeftali tonunu andırıyor dimi.

ben çok seviyorum o rengi çok yakışıyor yeşil kalemle ten rengi gibi üstelik parlak gloss olanı kullanıyorum evde.şeftali tonunu andırıyor dimi.

cnm seftalı tonununkoyusu bıraz daha ben koyu surmuyorum ama bı ıkı nokta suruyorum onu parmagımla dagıtıyorum bence de herkese cok yakısıyo o renk

Son düzenleme:
flormanı nasıl buluyorsunuz ankarada her avmde satış yeri var insanlar dolup taşıyor sebebi ne gerçekten ürünleri güzelmi merak ettim

bence en iyilerinden biri. ben kullanıyorum ve dediğin gibi nerdeyse her avm de var buda benim işime geliyor devamlı bulabiliyorum.

Arkadaşlar size söyleyeceğim en önemli şey bu ürünleri sakin jetnet kataloğundan almayin flormar kalemler dışarda 2buçuk lira o katalogda 4lira! En basiti bu Cok sisirmisler diğer urubleri bilemem tabi ama flormar aşırı pahalı. Bi de ben flormar nerdeyse her renk kalemim var ama gün içinde bi daha ustunden gitseniz daha iyi olur fiyatına rağmen kalite süper ama maskara falan için daha iyi markalar tercih edin bence. Ojeleri Cok akışkan onu da sevmiyorum. Göz altı kapaticisi güzel ama iyi dağıtmak gerekiyor ben im bilgiler bunlarrrr

En uygun, ucuz markaların arasında en iyisi diyebilirim. Her bayanın muhakkak bi flormar ürünü olmuştur

cnm sen neden rımellerınde memnun degılsın acaba bende flormar rımel dusunuyodum da kusku oldu sımdı ıcımde

cnm sen neden rımellerınde memnun degılsın acaba bende flormar rımel dusunuyodum da kusku oldu sımdı ıcımde

Canım ben surmedim ama çarşıda açıp bakınca içine böyle fircalarda Cok yoğun rimeel kaliyo onu hiç sevmem ben ya yapış yapış olur öyle kirpikler. Ben oriflame kullanıyorum hep

Ama kalem hep flormar kullanırım hiç şaşmam mor siyah lacivert açık mavi yeşil her rengi var ama tazelerim gün içinde yani ona bisey demem hem uygun hem güzel

hmmanlıyorum cnmbenım sormak ıstedıgım aslında kırpık yapın nasıl belkı kırpık yapılarımız aynıysa ben de almayım rımelını dıye dıyorum
kalemım bıtsın bende fllormarın kalemını alıcam bu arada

flormar ın her türlü ürünü güzel ve hesaplı herkes onu kullanmalı

ben yavruagzi renkli simli rujunu kullaniyorum, cok memnun kaldim..siteden görüp, almanyadan aldim, satici bayan Türk firmasi dedi, cok duygulanmistim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…