neden öyle bizi bi aydınlatsana
gec yanıt için ozur oncelikleaslında bu fiyattan bağımsız firmanın arge çalışmalarına ne kadar para harcadıgı ile ilişkili. selektif ya da loreal gibi markaların aylar yıllar suren arastırmalar sonucu cıkan urunleri malum.. gecmişte yoneticisi oldugum bir fondoteni için klinik raporları onumuze koydugunda çalışmanın çıkış anının 6 yıl oncesine gittiğini gordugumde sasırmıstım, cilt bakım ürünleri için ise bu çalışmalar 10 yıla kadar gidebiliyor. Hatta size alerji yapan urunu geri alacak kadar da iddialı oluyorlar. Ancak yerli markalar agırlıklı taklit ile gidiyor. Sadece turkiye'de bu tip markalara hakettiginden fazla para oduyoruz (malum markalar ithal). ornegin amerikada loreal falan gibi biz de fiyatına yuuh dedigimiz makyaj markaları 10 dolar civarında :) Yerli markaları desteklemek güzel ancak kendisini established in Milano etiketi ile süren Flormarın sadece taklitci oldugunu dusunuyorum maalesef ve cildim yedigim ictigim gibi iyileri en azında özenli ürünleri hakediyor :)
gec yanıt için ozur oncelikleaslında bu fiyattan bağımsız firmanın arge çalışmalarına ne kadar para harcadıgı ile ilişkili. selektif ya da loreal gibi markaların aylar yıllar suren arastırmalar sonucu cıkan urunleri malum.. gecmişte yoneticisi oldugum bir fondoteni için klinik raporları onumuze koydugunda çalışmanın çıkış anının 6 yıl oncesine gittiğini gordugumde sasırmıstım, cilt bakım ürünleri için ise bu çalışmalar 10 yıla kadar gidebiliyor. Hatta size alerji yapan urunu geri alacak kadar da iddialı oluyorlar. Ancak yerli markalar agırlıklı taklit ile gidiyor. Sadece turkiye'de bu tip markalara hakettiginden fazla para oduyoruz (malum markalar ithal). ornegin amerikada loreal falan gibi biz de fiyatına yuuh dedigimiz makyaj markaları 10 dolar civarında :) Yerli markaları desteklemek güzel ancak kendisini established in Milano etiketi ile süren Flormarın sadece taklitci oldugunu dusunuyorum maalesef ve cildim yedigim ictigim gibi iyileri en azında özenli ürünleri hakediyor :)
ben ucuz markaları tercih etmememe rağmen flormar ın kaş kaleminin ve dudak kaleminin dünyanın en iyi markaları ile yarışabilecek kalitede oldugunu düşünüyorum
dudak kaleminde tercihim 219 no
çok açık bir pembe her herkese gider
ben nerdeyse bütün ürünlerini kullandım. cilt kapatıcılığına çok önem veriyorum çünkü çilli bir insanım. Fondötenini kullandım, sprey ve beyaz kapaklı olan. tek başına bütün cildi kapatıyo, pürüzsüz ve doğal bir cilt oluşturuyor.mükemmel birşey. hem de kokusu mükemmel. pudrası da ilt kapatmaya yardımı oluyor. özellikle wet & dry denilen ıslak kuru pudrayı tavsiye ediyorum. ama süngerini kullanmayın. sünger ve fırça konusunda iyi değiller. bir ara parlatıcısını almıştım fırçası döküldü, allık fırçası aldım, o da hem sertti hem de dökülüyordu. ojeleri mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?