FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

aynenya bende hıc almazdım neden bılmıyorum dandık gıbı gelıyodu bu klup sayesınde sasırdım acıkcası herkes memnun
o zaman spıder lash ın fıyatı nedır cnm ???

aynenya bende hıc almazdım neden bılmıyorum dandık gıbı gelıyodu bu klup sayesınde sasırdım acıkcası herkes memnun
o zaman spıder lash ın fıyatı nedır cnm ???

kendini geliştirmiş diyorlar canım.nette fiyatlar var 10 yada 15 di canım..

bana arkadaşım getiriyor..arkadaşımın arkidişi flormarda çalışyorda beleş

oh vala tuuzn kuru yanı
fıyatı cok ıyımıs ya beklemıyodum o kadar

evet kız beni düşünmüş sağolsun habire veriyor birşeyler..rujda verdi..3 ayrı rımel verdi işte..ilk getirdiği x5 di.fırçası inceydi dedim bu yaramaz bana bir sürdüm ki sürümü bile kolay şaşırdım..

hatta denemeden kıza dedim .sen bana dolgun fırçalı getir dedim..not: dolgun fırça her zaman dolgun yapar bunu unutma canım

hmm naldım cnm sagol notu da dıkkate alıcam rımelım bıtsın artık ucunden hanıgısı cazıp gelırse fırca olarak kalın hangısıyse onu alıcam am aspıder kafama yattı vala

yatsın yatsın ben onu kullanıyorum şuan :) netten baktınmı??

yatsın yatsın ben onu kullanıyorum şuan :) netten baktınmı??

evet bakım fırcası benım eskı kullndıgım avon gıbı umarımfırcaları tek tek cımaz vala avonun cıkıyodu da alıcamama ya dolgunluk verıyosa zaten deneye deneye bulcaz sonunda
daha sonra kırpıklerımıuzatıyım ıstedıgım gıbımavı rımelını de alıcam flormarın mavı rımel bıkere kullnmıstım guneste harıka oluyo kahve gozlu bayanlara onerırırm carpıcı duruyo

benim gözler ela hep yeşil kalem sürerim.üst kapaga şaşmaz..

benim gözler ela hep yeşil kalem sürerim.üst kapaga şaşmaz..

elysa mavı de alabılrsınız aslında hanı gıydgınız gıysınızıse gore cok hos olur daha bı cırtlak dururu yanı daha cok ortaya cıkar
bu konularda pek bılgım yok bence gozlemdıgım kadarıyla kahve ve sıyah goze mavı ya da yesıl kalem cekmek ya da rımel daha etkıleyıcı gızemlı yapıyo gozlerı
renklı gozluler de ben burdayım detırıdıyo baktırıyo kendıne

mavide sürüyorum ama bazen,en çok yeşil gidiyor.eşimde öyle seviyor.mavi sürünce bu ne diyor

mavide sürüyorum ama bazen,en çok yeşil gidiyor.eşimde öyle seviyor.mavi sürünce bu ne diyor

bende dudak kalemı hastasıyım ust dudagım ınce oldugu ıcın kalem cekınce daha bı dolgun duruyo
dolgunolandudaklar ıcınde ruju sabıtlıyo hanı dudak yalama olunca falan ruj dudak dısına tasmıyo
bende bunu oneryım sıze o zaman

sağol ama günlükde sadece göz makyajı yapıyorum..kalem kalıcılık için şart evet gelin makyajımda sürdüler..kat kat ruj sürdüler..hiç çıkmadı rujlar:)

sen maşallah full makyaj yapıyorsun kız

fullderken full degıl cnm ya ne bılım ya da alıstımondan ole gelıyo bana
goz kalemı surerım zateno olamzsa olmaz ustune surerım sekıl vererek altına surunce sevmıyorum koyun gıbı hıssedıyorum kendımı o zaman gozler yuvarlak olunca
ruj surerımama dogal renklerı severım bı nokta surerımonu dagıtırım ve deeeeeeee dudak kalemımı surerım bı tık yukarı
rımelı vıze haftamdayım surmuyorum ık haftadır
ama rımelı de cok severım tabı ama kendımı cok cok ıyı hıssettıgım zaman surerım rımelı canım sıkkınsa surmem ole ıste
bı de tek ders ıcın okula gıdıyosam tobe surmem

Son düzenleme:

en sevdigim makyaj malzemesi çoçuklugumdan beri rımeldir ilkokul 5 de bile çaktırmadan azcık sürüyordum

bende kalemi üst göz kapağıma sürüyorum eyelıner gibi.güzel bakışlar ortaya çıkıyor ve kirpikler ile güzel bütünleşme oluyor.

eskiden içede kalem sürerdim ama hemen akıyor oo.hemde içe sürünce gözler oldugundan daha küçük görünüyor..gözleri büyükler için daha uygun.gerci benimkilerde büyük küçük değil öyle ma çok büyük değil..alt kirpiğin altına güzel oluyor

Son düzenleme:

benım normalın bıraz ustu cnm cok buyuk degıl aynen ama uste surunce (ustede abartı sevmem gunluk makyajda ) ıyıde bı de alta surunce bı tuhaf duruyo bende sevmıyorum kendımı ole
ıce surmek cok zararlı o hatayı bende lısede yapıyodm
orta okulda ıyı ogrenıp surmussun cnm ya rımelı bı de
ben ıkı sen eonce tanıstım rımelle kalem cekmeyı bılmezdım adam akıllı hanı badem goz gıbı onu da yapa yapa alıstım amaeyelınerle suremıyorum malesef bende lısede goz kalemımı kaptırmıstım kendımı kalemsız cıplak gıbı hıssedıyorum artık resmen

konu degıstı sankım

Son düzenleme:

bende lisede alıştım kaleme tüm kızlar sürüyordu.bir kez yaptım mı zaten ertesi gün kalemsiz çıkamıyorsun bagımlılık.hasta geliyorsun gözlere.kanıma girdiler sür gözleri ne güzel neden sürmüyorsun gibi sorular..öyle başladım bende..konu değişti ama yine konu makyaj:d neyse uzatmayalım o zaman dağılmasın konu mervecim.

flormarın her ürününden vardır desem yeri var %70ine sahibim. çok da memnunum. özellikle pudrasından ve terracotta farlarından. fırçalı ruju ve mat ruju da güzel ojeleride süper. allık fırçalarıda gayet iyi.

aynen ole konu yınemakyaj zaten bayanlaırn ısı guzcu makyaj al al bıtmıyo doyamıyosunkı
bende bu sene dudak kalemlerıne taktım adeta ozellıkle dudak rengındekı kalemlere bayılıyorum yaw pembe ruj merakım vardı ben beyaz tenlı ustudadagı hafıf ınce bırıoldugumıcın acık pembe tonları pek yakısmadı ama flormarın kıremıt rengını benım gıbı baynlara sıddetle onerıyorum ona uygun bı rujunuz da varsa harıka duruyo
sana da onerırım cnm kıremıt rengını herkese yakıstırıyorum ben sende ozel gunlerde surersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…