• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

göz kalemim vardı bitmek üzere güzeldi memnun kaldığım kalem ojelerini ve dudak kalemlerini kullanıyorum onlardanda memnunum gayet iyiler

ojelerını ve sıyah goz kalemını kullanıyorum memnunum rujları kurugıbı gelıyor bana
begenmıyorum...

dudak kalemlerini, glosslarını, allığını, gözaltı kapatıcısı, farlarını ve göz kalemlerini kullanıyorum. çok memnunum. ama her farı, her kalemi çok başarılı değil bana göre. bildiklerimi kullanıyorum.

kızlar ben de daha gecen gun flormarın dudak kalemını kaldım dogal dudak rengınde oyle hosuma gıttı kı bı de dudagımla aynı rank kalemı suruyorum bı de seffaf parlatıcı tamamdır cok dogal duruyo kızlar onerırım herkese :52:
Numarasını yazar mısın?

geçenlerde flormarın top allığını aldım 12 numarası. buğday tenlilere kesinlikle öneririm

Numarasını yazar mısın?

229 cnm numarası ben beyaz tenlıyım dudaklarımda pembedır cnm benım bırazcık benım dudaklarda boya varda yok arası duruyo yakın yanı ondan cok begenıyorum
senın de pembemsı dudakların varsa sana da cok guzel olur emınım

Teşekkürler merve sanslısın o zaman. Ben de bir bakarım uyarsa alırım

Teşekkürler merve sanslısın o zaman. Ben de bir bakarım uyarsa alırım

aman cnm yok ya ust dudagım hafıfı ıncedır benım bı de kucuk bı dudak yapım var ıste hersey 4 4 luk olmuyo malesef renkten kazanıyorum bende :34:

kalem eyeliner muhteşemm göz kalemlerini ben pek sevmedim yumuşak değil pudra terecotası nı kullandm memnun kaldm ojeleri zaten diycek bişey yok sürekli kullanıyorm :)

bence Flormar kaliteli kozmetik degildir. Sadece ojeler aliyorum. Pudra da kotu degil ama internetten okudum ki zararlidir :( Artik kullanmiyorum.

ojelerini ve siyah smokey eyes kalemini kullanıyorum memnunum ama diğer ürünlerine dair fikrim yok

Son düzenleme:
kesinlikle tırnak cilası... tek geçerim.. başka markaların cilalarını da kullandım ama flormar cidden başka bnm için.. ayrıca tırnaklarımda o cila varken kırılmadıklarını farkettimm.. diğer cilalarda hemen kırılıo, zarar görüolar.. FLORMAR TIRNAK CİLASI 1 NUMARA... :16:

kesinlikle tırnak cilası... tek geçerim.. başka markaların cilalarını da kullandım ama flormar cidden başka bnm için.. ayrıca tırnaklarımda o cila varken kırılmadıklarını farkettimm.. diğer cilalarda hemen kırılıo, zarar görüolar.. FLORMAR TIRNAK CİLASI 1 NUMARA... :16:

Ben OPTICAL WHITENER aldim ama guzeldir ya yok hale anlamadim :))) yarin TIRNAK CİLASI da alacagim, belki da memnun olacagim ;)

ojeleri çok sulu gelıyor. mavi renkli rimelini kullandım, fena değil. siyah kalemini de çoğu arkadaşımın beğenmesine rağmen ben beğenemedim :37:

beğendiğim renkler olunca ojelernden alıyorum ama çok beğenmiyorm malesef

allıgı kapatıcısı falan cildi bozuyo sürmeyin

Göz kalemi iyi. Allığıda iyi ama çabucak uçuyo

Back