- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ben de flormarın su farını aldım gecenlerde ama ben kaslarıma uyguluyorum cok guzel gosterıyo :Eki Görüntüle 326873
satın aldıgım yerdekı bayan kas farı yok ama bu urunu cogu bayan kullnıyo kaslarına dedı denedı ve hosuma gıttı ama sac rengımle uyumlu degıl gıbı geldı sımdı de ama kahve kumral saclılara onerırım cıdden guzel yapıyo
rengi çok hoşmuş güle güle kullan bu ttonlarda yapılan göz makyajlarnı seviyorm bende alabilrm :)
cnm ben far kullnmayı hıc ama hıc sevmıyorum far olarak kullnmadım bunu oyuzden bısey dıymıcem ama kasıom ıcın kullndım satın aldıgım yerdekı bayan surunce orda hosuma gıtmıstı ama eve gelınce bı de kendım yaptım koyu oldugunu fark ettım bakalım duruyo sımdılık :) oardakı bayana sordugumda dagılmaz merak etme dedı ve gezerken eve geldıgımde dagılmamıstı cıdden hala duruyodu ve 7 tl ucuz bence
inş kalıcıdr ya ben far sürüyorum sabah öğlen kalmıyo bişi
kaslrımda kalıcı olmustu eve geldıgımde hala duruyodu gozlerde de kalıcılık olur herarlde cnm
tmm canım tşk ederim
flormanı nasıl buluyorsunuz ankarada her avmde satış yeri var insanlar dolup taşıyor sebebi ne gerçekten ürünleri güzelmi merak ettim
siyah gözkalemi süper hiç akmıyoo ama yumusak olanıı
fondöteni de bir çok pahalı markaya taş çıkarır. bende Giorgio armani nin bi fondöteni var, hiç kapatmıyo. ama flormarınki dehşet kapatıyo. Giorgio armaniye verdiğim paraya değmedi. Flormarınkine resmen aşık oldum :)
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
özellikle kaç kalemide çok başarılıben de flormarın su farını aldım gecenlerde ama ben kaslarıma uyguluyorum cok guzel gosterıyo :Eki Görüntüle 326873
satın aldıgım yerdekı bayan kas farı yok ama bu urunu cogu bayan kullnıyo kaslarına dedı denedı ve hosuma gıttı ama sac rengımle uyumlu degıl gıbı geldı sımdı de ama kahve kumral saclılara onerırım cıdden guzel yapıyo
özellikle kaç kalemide çok başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?