Flash tv

Çok güldüm ya ben buna
Allah annecigine sağlıklı uzun ömür versin...
Benim babam da hep düğün tv seyrediyo
Annem koyucam bigün kapının önüne diyo.. kumandayı da vermiyomus

Çok güldüm ya ben buna
Allah annecigine sağlıklı uzun ömür versin...
Benim babam da hep düğün tv seyrediyo
Annem koyucam bigün kapının önüne diyo.. kumandayı da vermiyomus
amin inşallah anladığım kadarıyla gelin bunu ileride döver diye korktu kendi haline ağlıyordu

anne dedim korkma daha gencecik kadınsın(42)o seni dövmeye yeltenirse o değil sen onu döversin

(şaka tabi kimsenin kimseyi dövdüğü yok)

İnsanların cesitliligi hakkında araştırma yapıyor diye düşünürüm.
Gerçek kesit var bide. Sarı bıyık,kaleci saçlı adam filan var. Bende onu izliyorum. Yanlış anlaşılmasın bende araştırma amaçlı Favorim ise şu bölümdür.

Bir kere tadını alan bir daha bırakamıyor kanımca

kız yoksa sen kendini mi sordun konu sahibi hakkımda ne düşünürsünüz diye

arkadaşını örnek gösterdin?
Yok yok keşke öyle olsa.
Bunu izleyene o kadar gıcık oluyordum içimden neler neler sayıyordum...asıl muptelasi ben çıktım sonunda.
Ya bu bilinç altı ne garip.
Benim bilincimin altına hep saklanmişlar...konuyu açayim bu insana hoşgörülü davraniyim arkadaslar ikna eder derken hastası çıktım.

ben arada bakıyorum. yani şöyle söyleyim dehşet ve ibretle gözlemliyorum. yani olaylar paralel evrende geçiyor gibi. bir kere hapishane parmaklığı dekoru arkasında dans eden kankan kızları vardı. o kültürel sentezi bir düşünün... ayrıca 60 yaşında mendil sallarken memeleri löp löp ağzına kadar sallanan teyzeler oluyor izleyicilerde. şarkıcı adamda genelde uçmaya çalışır gibi yada tek ayağı sakatmış gibi dans ediyor. ben tavsiye ediyorum izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…