- 9 Eylül 2013
- 11.938
- 27.380
-
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
meğer sende izliyormuşsun bu ortaya çıkmış oldu bundan sonra oturup beraber izleyinKonu amacına ulaştı. ..Bir sempatik bakış sağladı bana.
Hay sen çok yaşayalçın çakır abi mi
çok fena cidden müge anlı bence ondan öğrenmiş bu işi ama onun kadar hakkını veremiyorHay sen çok yaşa
Ercan abi diyesim geldi hep
Yalçın Çakır tabi yaane atarliydi ama
Hele bu yalçın göz torbası ameliyatı olmuştu da yayına çıkmıştı. ..onu gören var mı.Hay sen çok yaşa
Ercan abi diyesim geldi hep
Yalçın Çakır tabi yaane atarliydi ama
Benim annem de arada izliyor onlara gidince denk geliyorum geçenlerde ibretlik bir şey açmış ismi ne bilmiyorum
oturmuş ağlıyordu o izlediği şeye
anne hayırdır neyin var dedim kadını gelini dövüyor ona ağlıyorum dedi
E sen baya baya mudavimi olmuşsun flash inHele bu yalçın göz torbası ameliyatı olmuştu da yayına çıkmıştı. ..onu gören var mı.
Ayy noluyo bana ya. Hastası çıkacam nerdeyse konuyu acmisim iyiki.
fon muzigi muhtesemmm :))
gülmeden öldüm burda sakinleştirem diyor yalçın abiii
amin inşallah anladığım kadarıyla gelin bunu ileride döver diye korktu kendi haline ağlıyordu
Çok güldüm ya ben buna
Allah annecigine sağlıklı uzun ömür versin...
Benim babam da hep düğün tv seyrediyo
Annem koyucam bigün kapının önüne diyo.. kumandayı da vermiyomus
Hele bu yalçın göz torbası ameliyatı olmuştu da yayına çıkmıştı. ..onu gören var mı.
Ayy noluyo bana ya. Hastası çıkacam nerdeyse konuyu acmisim iyiki.
Vallahi şimdi farkettim...nasıl kuruluyordum izleyene .E sen baya baya mudavimi olmuşsun flash in
Yayın akışını sana soralım bari
Bir kere tadını alan bir daha bırakamıyor kanımcaE sen baya baya mudavimi olmuşsun flash in
Yayın akışını sana soralım bari
Yok yok keşke öyle olsa.Bir kere tadını alan bir daha bırakamıyor kanımca
kız yoksa sen kendini mi sordun konu sahibi hakkımda ne düşünürsünüz diye
arkadaşını örnek gösterdin?
Ülkenin basina En büyük felaketler gelse ...halay devam eder orada. ..☺ zevk meselesi ne diyelim