Flash tv

Gerçek kesit vardı yıllar önce, hastadiydim
Bi abi vardı galiba ne abiydi o kayıp bi çocuğu müge bulamadiydi da ben bulucam diyodu. ..çok takip ettim ama bulamadı

aynen bunu diyorum ben de arnut reçeli eril komposlosu diye dizileri hayranlıkla izleyip bu kanalı eleştirenlerin rüyasına dilberay gelsin
Kışın bi ara Ver Fırına diye bir yemek yarışması vardı. Kısa bir dönem internet üzerinden seyredeyim dedim. Yemeklerle ilgili güzel püf noktaları, tarifler vs veriyorlardı. Sonra yarışmacılar salak salak birbiriyle atışmaya başladı. Onlar atışmaya başladı, ben yarışmayı izlemeyi bıraktım.

Gerçek kesit vardı yıllar önce, hastadiydim
Bi abi vardı galiba ne abiydi o kayıp bi çocuğu müge bulamadiydi da ben bulucam diyodu. ..çok takip ettim ama bulamadı
Ana aa ben de izlerdim onu ya.gercek kesit. Beklerdim başlasın diye.ondan aldığım zevki ne CSi, ne national id...hiç birinden almadım.
Ben de izliyormuşum ya flash.

Ben izlenmesini o kadar anormal karşılaşıyorum ama ne gösterdiklerini bile bilmiyorum. Boş insan muhabbetti yapanlar masallah bütün yayın akışından haberdar. Bu konunun amacı nedir hala anlamadım.

Gerçek kesit bitmeye yakın son 30 saniyede karanlık ortamda sözde gerçek kişilerle olayın sonunu bağlıyordu.
Ya orda genelde abi olan bıyıklı adam bile gözümün önüne geldi.sevgili de kıvırcık jöleli saçlı bi oğlan olurdu geniş omuzlu.

Ana aa ben de izlerdim onu ya.gercek kesit. Beklerdim başlasın diye.ondan aldığım zevki ne CSi, ne national id...hiç birinden almadım.
Ben de izliyormuşum ya flash.
gülme komsuna yaaaa Naber?
Ama o halay türkü ağıt herneyse artık ,Discovery channels da çıksa iz-le-memmmm
Gerçek kesit çok zevkliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…