- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
-
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
o yarismaya ciddi ciddi guzel sesler mi katiliyordu?bi ara ajdar flash tvdeki bi şarkı yarışmasında jüriydi
Askolsun ya. Gerçekten bak niye böyle dedin. Ben ciddi olarak öğrenmek istedim. Sana da sordum dedim halkmuzigi anlamıyorum şarkılar kaliteli mi iyi mi.izlenilen kanal üzerinden zeka tespiti yapmaya çalışan akdınların dramı konulu çalışma
Eki Görüntüle 1601074 ne niyetle izlediğine baglı .. mesela flash tv nın ibretlik kısa hikayelerını ara sıra gülmek için izleriz bizEki Görüntüle 1601074
bazı komedi filmlerinde veya dizilerinden daha komıkler aslında.aynen özellikle youtubedan açıp izlerim : D
boş diyen de kafasına bidon bağlasın zevkimizin içine etmeyin bee
ama ben ajdari cok izliyorum valla cok hosuma gidiyor acayip stres atiyorumbi ara youtube'dan katildigi programlarin tekrarini falan izliyordum baya bildigin ama flash tv onunla kiyaslanamaz bence o kendi dalinda apayri bisey :)
Ben bişey düşünmem ya ne düşüneceğim neticede diğer kanallarda da saçma salak diziler var yani, hepsi birbirinin aynısı, hepsindeki karakterler vs aynı, onları seyretmekle flash kanalındaki saçma programları izlemek arasında fark yok benim için.
Bizim evdekiler bu sene televizyonu yenilediler, kocaman çok güzel bir televizyon aldılar kışın, bize de dediler ki yaz gelince tv'de pek program vs olmadığı için siz bilgisayarı bağlayıp oyun oynar, film falan izlersiniz. İyi güzel, yaz gelince öyle yaparız dedik. Yaz geldi, o dizi senin bu dizi benim onları izliyorlar. Geçen gün film izlemek için kullanmak istedim, dizi var dediler. E hani olamayacaktı? Ama önemli diziler var diyorlar. Bi fark yok yani benim için, anlatabiliyor muyum. :)
haa ilk defa duyuyorum tüh kaçırmışım çikita muz muzbi ara ajdar flash tvdeki bi şarkı yarışmasında jüriydi
Bunu izledim bende.Eki Görüntüle 1601074 ne niyetle izlediğine baglı .. mesela flash tv nın ibretlik kısa hikayelerını ara sıra gülmek için izleriz biz
zaten bende hep onu izliyorum arto boyle laf sokuyor sakin bi sekilde dalga geciyor ajdar bi superstar edalarinda studyoyu falan terk ediyor sinirden kuplere biniyor falanAjdara ben de hastayim. herif cok eglenceli. Bir de Ajdar Arto kavgasi var youtubeda tezden bunaldikca onu izliyorum.
Artoyu seviyorum bir de, cok dobra bir herif. En son Deniz Seki'ye metres dedigi icin para cezasi almisti galiba, dobra, sivridilli, bomba bir herif seviyorum onu. Bir de Serdar Ortac evlenemez kardesi diyordu bir magazine onda da kopmustum
o yarismaya ciddi ciddi guzel sesler mi katiliyordu?
Cidden Survivor çok berbattı, bizim evde sürekli izleniyordu. Evde tv izlemeyen ben varım sadece ama ben gerçekten izlemiyorum. Bir gün bizim bi dersimizde hoca bize, evimizde günde kaç saat tv izlediğimizi sordu. Rasgele de kaldırıp söz hakkı verdi. Rasgele söz hakkı verdiklerinden biri de bendim. Hiç izlemiyorum dediğimde inanmadı adam bana. Haber de mi izlemiyorsun falan dedi. Yok yani gerçekten inandırmak için uğraşmıştım. Gerçekten seyretmiyorum ama.ha birde şu var ben her gün cnbc e dizilerine bakıyorum türk dizisiyle hiç uğraşmıyorum diyen
sadece belgesel izliyorum tvye çok bakmıyorum diyenlerin evlerinde 7 - 24 survivorun açık olduğunu sırlar dünyası falan izlediğini çok gördüm o yüzden kimseye kefil olamıyorum
ayrıca survivor iğrenç bir program bence flash tvden bile daha kötü bir dakika katlanamıyorum
ortamlarda bir gün heralde televizyon izleyen sadece benim diye düşündüm herkes televizyon izlemiyor ya sinema ya tiyatro ya çoğu belgesel
evlerine bir gittim ya viki bir susar mısın kurtlar vadisinde ne dedikleri anlaşılmıyor
Allah razi olsun gece gece guldurdunfavorim müslümdü