Flash tv

Ben bişey düşünmem ya ne düşüneceğim neticede diğer kanallarda da saçma salak diziler var yani, hepsi birbirinin aynısı, hepsindeki karakterler vs aynı, onları seyretmekle flash kanalındaki saçma programları izlemek arasında fark yok benim için.
Bizim evdekiler bu sene televizyonu yenilediler, kocaman çok güzel bir televizyon aldılar kışın, bize de dediler ki yaz gelince tv'de pek program vs olmadığı için siz bilgisayarı bağlayıp oyun oynar, film falan izlersiniz. İyi güzel, yaz gelince öyle yaparız dedik. Yaz geldi, o dizi senin bu dizi benim onları izliyorlar. Geçen gün film izlemek için kullanmak istedim, dizi var dediler. E hani olamayacaktı? Ama önemli diziler var diyorlar. Yaz dizisiymiş bunlar. Bi fark yok yani benim için, anlatabiliyor muyum. :)

ama ben ajdari cok izliyorum valla cok hosuma gidiyor acayip stres atiyorum bi ara youtube'dan katildigi programlarin tekrarini falan izliyordum baya bildigin ama flash tv onunla kiyaslanamaz bence o kendi dalinda apayri bisey :)

Ajdara ben de hastayim. herif cok eglenceli. Bir de Ajdar Arto kavgasi var youtubeda tezden bunaldikca onu izliyorum.

Artoyu seviyorum bir de, cok dobra bir herif. En son Deniz Seki'ye metres dedigi icin para cezasi almisti galiba, dobra, sivridilli, bomba bir herif seviyorum onu. Bir de Serdar Ortac evlenemez kardesi diyordu bir magazine onda da kopmustum

aynen bunu diyorum ben de arnut reçeli eril komposlosu diye dizileri hayranlıkla izleyip bu kanalı eleştirenlerin rüyasına dilberay gelsin

zaten bende hep onu izliyorum arto boyle laf sokuyor sakin bi sekilde dalga geciyor ajdar bi superstar edalarinda studyoyu falan terk ediyor sinirden kuplere biniyor falan

Cidden Survivor çok berbattı, bizim evde sürekli izleniyordu. Evde tv izlemeyen ben varım sadece ama ben gerçekten izlemiyorum. Bir gün bizim bi dersimizde hoca bize, evimizde günde kaç saat tv izlediğimizi sordu. Rasgele de kaldırıp söz hakkı verdi. Rasgele söz hakkı verdiklerinden biri de bendim. Hiç izlemiyorum dediğimde inanmadı adam bana. Haber de mi izlemiyorsun falan dedi. Yok yani gerçekten inandırmak için uğraşmıştım. Gerçekten seyretmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…