Flash tv

Ay herkes ne kadar enteeeel ne kadar enteeel :) :) kimse izlemiyorsa bu flash tv deki programlari bu kanal neden batmiyor acaba :) kime sorsak ben bakmam havalarinda.. valla bisey dusunmezdim, sacma sapan tiksinc dizileri izleyecegine ac flash tv yi cek halayini, at gobegini.. en azindan ustune icki dokulerek tecavuze ugrayan, hengesiyle fiskirdayan, ablasinin kocasina atlayan insan profilleri yok.. mutlu insan derim ben flash tv izleyene :) ooh sabahlar olmasin:)

Kızlar flash tvde ki oyunlu gobek atmali sarkili türkülü programlar var ya...onu izleyen biri hakkında erkek kadın farketmez ne düşünürsünüz?
Arada izlemek lazım stres mitres kalmıyor o tipleri izleyince insan az o kafalardan olsa keşke bende diyor gam keder yok oradakı kızlar zaten yorumsuz :)))))))))

Erkekse orda ki pavyon ortamını sevdiği hoşlandığı için iZliyordur derim keza erkekler ucuz olan herşeye çok ilgilidir. Bayansa eğer can sıkıntısı bunalim ve buhran geciriyordur derim

Kendimi bir kere izlerken yakaladım :KK70:
meğersem farklılık arıyormuşum,derdim bu
tabi 5 dakka sonra baydı...ama unutulmaz bir kaçamak olaraktan anılarıma eklendi
ah çok mesud olmuş idim :KK70::KK70:

Zaping yaparken kumandanın pili bitmiş ve o kanalda tutuklu kalmış diye düşünürüm:) dahasını aklım almaz:KK53:

Ben cok yorgun oldugunu ve hayattin yorulmakmicin kisa oldugunun farkina vardigini dusunurum
Ek: ha bir de kumanda uzakta kalmissa mecbur kalmistir derim.

gulmek icin izleniyor olusu disinda izlemek icin hic bi mantikli sebep bulamiyorum... cidden izliyorsa tahtasi eksik olduguna kesin olarak kanaat getiririm:KK53:

Ah ah uyduda artık çıkmıyor ki izleyeyim :KK70: Şaka bir yana arada gülmek için izlenebilir ama fazlası bünyeye zarar...

O tür programları izliyorsa herhalde kıpır kıpır biridir onun eğlence tarzıda odur.ama şu gerçek kesit tv filmi gibi şeyleri izliyorsa sevinirdim.

X