arkadaşlar merhaba, ben elif. 17ye gireceğim, ama psikolojik olarak çöktüm resmen... son 3 aydır okulda kapalı iyice kafayı taktim meşgul olacak bir şey olmayınca.
arkadaşlar ben 4. sınıftan sonra çok kilo almaya başladım... sürekli yemeye verdim kendimi. hala öyleyim. aşırı yiyorum 1 günde büyük cipsler, ikişer kekler... bilinçaltimda ne yatiyor bilmiyorum ve bilmek istiyorum artık sorunumun ne olduğunuu..6-7 yıl oluyor kilolu olali. kendimin zayıf görüntüsünü unutur oldum. yemeden duramiyorum. aslinda çok kafaya takmiyordum. ideal kilomdan 30 kilo fazlayim...... ama hep bir gün düzelir ya sıkı bir spor yapsam harika fiziğim olur boyum da çok uzun bacak boyumda 103cm...... her şey harika olur diyordum.. taaki bir gün internette çatlaklara tedavi olmadığını görene kadar. dank etti.. 5. sınıfta çıkmıştı hepsi. ben kilodan olduğuun fark ettim ama alerji gibidir, kilo verince hepsi geçicek ve harika fiziğim olcak diyordum. öyle değilmiş. hayatım mahvoldu.....çatlaklara kesin çözümyok''.........günlerce ağladim. arkadaşlar benim çatlağım öyle bir çizgi, var ya da yok gibi değil. öncelikle nerelerde olduğunu söylemeye dilim dahi varmıyor. bacaklarımın arkası, önü, ayak bileğimden başliyor, baldırlara kadar... hemde öyle belli beyaz çizgiler var ki..... koltukaltımdan dirseklerime kadar, kalçam..... şöyle desem hiç yanlış olmaz, çatlak olmayan tek yerim elimin içi, sırtım, ayağımın altı ve boynum. geri kalan her yer öyle yırtılmış ki................ ben bacaklarımı açacak, kolsuz şeyler bile giyemeyecek haldeyim. ben artık kilo vermek bile istemiyorum ki. hiç geçmeyecek onlar çunku. ne kadar sıkılaşsam, kas yapsam, 90-60-90 olsam da onlar vücudumda paramparça olarak kalacak.. model olma hayallerimden ise bahsetmiyorum. bu şekilde çok moralim bozuluyor arkadaslar, lütfen dalga geçmeyin. bu çok ciddi bir sorun benim için. nasıl model olacak benden ki, çatlaklı model mi.. boyum uzun, bacaklarım uzun kıvrımlıyım diye seviniyordum hep. bir işe yaramayacak sanırım.... birde üstüne vücudumun belli yerleri sarkık.. barışık olamayacagim vücudumla galiba hiçbir zaman.