- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
- Konu Sahibi cemreelifmor4
Öncelikle söylemek istediğim şey, kendinizi ifade etme şeklinizi doğru bulmuyorum. Daha anlayışlı, sempatik, umut verici bir lûgat kullanmanızı tercih ederdim. Ben kendime inanır, kendime güvenirim. Ailemdekiler, çevremdekiler, zayıfladığım takdirde çok güzel bir kız olduğumu ve güzel fiziğim olduğunu savunuyorlar. Benim boyum uzun olduğu için 10 kilo dahi versem zayıf, en azından balık etli bir görünüm elde edebileceğim. Evet. Kilo vermek zor değil, uygun zamanı bekliyorum, yapılmayacak bir şey değil kilo vermek. Üstelik 30 kilo fazla elbette çok, lâkin 50-60 kilo verenler ne yapsın? Üstelik siz mankenlerin geçmişini nerden biliyorsunuz.. Eğer iddialı konuştuysanız desteklemeniz gerekir. Mankenlerden değilde, ünlülerden gidelim. Christina Aguilera'yı örnek vereceğim size. Doğum yaptıktan sonra gözle görülecek bir şekilde kilo aldı, lakin 1 yıl sonra başka ödül töreninde gördüğümde şok oldum. Eskisinden çok daha iyi, sıkı ve sportif bir fizik elde etmişti. Kilo vermenin zor olduğunu savunmadım, savunmam. Ben burada çatlaklar hakkındaki tecrübeleri dinlemek istedim. Üstelik buradaki ablalarım, bana güzel motivasyonlar elde etmemi sağladı, hepsine teşekkür ederim. Operasyonlar mevcut olduğunu söylediler. Ne kadar acı verirse versin, çatlaklardan kurtulmak için bıçak altına yatmaktan çekinmem.Eğer tamamen kaybolmuyorsa, elbette ki azaltmanın bir yolu %100 vardır, bu beni tatmin etmese de yine de daha iyi hissedebilirim. Üstelik bir alaycı, sarkastik tavrınız var. Hayaller boş değildir. Boş olan gerçekçiliktir kanımca. Hayal etmek, bizi diğer canlılardan ayıran bir özelliktir. Hayalsiz insanın, yarınları da olmaz. Üstelik ne kadar acı çekilse çekilsin, hayalini kurduğun hayata kavuştuğun takdirde çektiğin acı kutsallaşmıştır, iyi akşamlar.
Üslup falan sorgulamayı bırakın lütfen. Komik oluyor. Siz çatlağınızın nemlendiriciyle geçeceğine inanmak istiyorsanız inanın. Ben araştırdığım gerçeği söyledim. Şu an bu böyle. Polyannacılık oynamayı sevmiyorum.
çirkin olduğunuzu söylemedim ki eminim çok güzelsinizdir. Kilolu da çirkin değildinizdir,çatlakla da. Mankenlik bir meslek ve bedenle yapılıyor ve kusursuz bir bedenle. Ben de uzun boyluyum zayıfım ama manken olacak fiziğim yok çünkü çatlağım var, zayıflayınca deforme oldum. hayaliniz dişe dokunur ve emekle olunabilecek olsa bu kadar net yazmazdım. Sizi şevklendirir belki yazdıklarım kilolarınızdan bir an önce sağlıkla kurtulursunuz. Zaten biraz büyüyünce bu hayal dediğiniz şey de değişir.