• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

Yanı aslında haklısınız ama oda beni korkutuyor açıkçası en ıyisi daha fazla dıkkat etmk ve spor

Evet zaten kolay bir operasyon degil
Ama bir aylik sikinti sonra ömür boyu mutluluk
Ömür boyu gevsemis karin derime bakmak istemiyorum
Imkan varsa neden olmasin
Ama bir sene müddet verdim iste kendime, kolay degil kendimi güclendirmem lazim
Hergün istisnasiz mekik cekiyorum kaslarim güclensin de ameliyati daha kolay atlatayim diye

Evet zaten kolay bir operasyon degil
Ama bir aylik sikinti sonra ömür boyu mutluluk
Ömür boyu gevsemis karin derime bakmak istemiyorum
Imkan varsa neden olmasin
Ama bir sene müddet verdim iste kendime, kolay degil kendimi güclendirmem lazim
Hergün istisnasiz mekik cekiyorum kaslarim güclensin de ameliyati daha kolay atlatayim diye
Hakkınızda hayırlısı olsun Insallah benım öyle bı imkanım yok

Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?
Erkekler önem verıyolar.Önem vermeyen yuzde 5 fılandır.

Erkeklerın çogu fızıge çok onem verıyor.Önem vermeyen çok azdır.

Kadinken önem veriyorum erkek olsam da önemserdim ve bence geneli önemsiyor. Eşim de önemser kendi de dikkat eder fizigine.

Önemsemeyen de var, begeniler de çok çeşitli çeşitli şimdi deforme olmuş, sarkmis ve oldukça kilolu vucutlari cekici bulan erkekler de var, her erkek incecikte sevmiyor hem kimi balik etli sever ve bazi kadinlara balik et zayifliktan daha iyi yakisiyor.
Cinsellik konusunda kimse yalniz kalmaz bence kolay kolay.

Kendi fikrime gelince ben ve eşim dış goruntuyu biraz onemsiyoruz. Mukemmel, kusursuz fiziklere sahibiz diyemem ama kilo fazlaligim, sarkigim, çatlagim yoktur. Olsaydi koştura koştura boşanmaya kalkmazdi saniyorum ama olmamasini tercih eder.

Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Kadın ne demiş size Allah aşkına,verdiginiz cevaptaki saldırganlık neden?

Siz 90 60 90 bile olsanız kimseye çekici güzel gelmezsiniz bu iticilikle.

Kesin boylariniz uzun? :KK70: Genelde kisa kadinlar uzun erkekleri özellikle tercih ediyor cunku.
😁 Uzun boylu kız arkadaslarimin hemen hemen hepsinin eşleri benim eşimden daha kısalar.
1.72 boyum, bayana göre uzun sanırım.
Eşimle aynı boydayız biz de ☺️

Back