- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Hayırdır diğer hatam zina falan mı?Tek hata bu muydu sence?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır diğer hatam zina falan mı?Tek hata bu muydu sence?
O da doğru :/öyle deme Nefes alan canliyi bulduklarinda birde aldatmaya yelteniyorlar
Yanı aslında haklısınız ama oda beni korkutuyor açıkçası en ıyisi daha fazla dıkkat etmk ve spor
Hakkınızda hayırlısı olsun Insallah benım öyle bı imkanım yokEvet zaten kolay bir operasyon degil
Ama bir aylik sikinti sonra ömür boyu mutluluk
Ömür boyu gevsemis karin derime bakmak istemiyorum
Imkan varsa neden olmasin
Ama bir sene müddet verdim iste kendime, kolay degil kendimi güclendirmem lazim
Hergün istisnasiz mekik cekiyorum kaslarim güclensin de ameliyati daha kolay atlatayim diye
Erkekler önem verıyolar.Önem vermeyen yuzde 5 fılandır.Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?
Siz cok yaşayin inşallah akşam vakti gülmeme vesile oldunuz..Sex esnasında cinselliğe ben şahsen önem veririm
Kafalar pırıl pırıl.
Ben de hic sevmem uzun adamAynen. Benim de tek kraterimdi. Eşim 1.95
Nedense Ben de.Ben de hic sevmem uzun adam
AhhahahhaSex esnasında cinselliğe ben şahsen önem veririm
Kafalar pırıl pırıl.
Kadın ne demiş size Allah aşkına,verdiginiz cevaptaki saldırganlık neden?Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
@YasemenlikekNedense Ben de.
1.72 boyum, bayana göre uzun sanırım.Kesin boylariniz uzun? Genelde kisa kadinlar uzun erkekleri özellikle tercih ediyor cunku.
Uzun boylu kız arkadaslarimin hemen hemen hepsinin eşleri benim eşimden daha kısalar.
1.72 boyum, bayana göre uzun sanırım.
Eşimle aynı boydayız biz de