• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

belli bir his seviyesinden sonra kimse takmıyor bence. yani çok ufak bir kesim sırf tipe bakıyor olabilir ama onlarla da duygusal bi ilişki zaten hatadır. ben eşimin sırt kıllarını filan alıyorum her ay :D ne bileyim soğuyacak olsam ben soğurdum heralde

Ben 120 kiloydum şuan 78 verdim zaten :)) ama hedef 60

Oyy maşallah..
Azminiz süper..çok kilo vermişsiniz sarkiklik normal 60 a indiğinizde daha da sarkar sanki ama maddi imkan el veriyorsa operasyon olabilir..
Diğer konu için bence erkekler delik olsunda ak kara fark etmiyor 🙈😂

Haddimin ne olup olmadığını siz mi öğreteceksiniz?

Soyunmaya utanıyorum diyen sizsiniz, ben değilim zaten. Gayet normal bir cevabı bu kadar çirkin cevap veren sizsiniz, komplekslerinizle mutluluklar dilerim size.
Yabanelma Yabanelma boşver canım hırs çıkarmaya gelmiş mübarek

güzelce cevap vermeyi normal yaşantısında da bilmiyorsa zor zaten ona hayat
Allah yardım etsin

Bence karşınızdaki erkekten çok bunu siz takıyorsunuz gibi geldi.
Öncelikle kendiniz için yaşayın azim eden bir kadın hiç bir zaman için yenilmez :KK49:

sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?

Bunu gerçekten ne mantıkla soruyorsun? Ben dahil kimse bunu sorarak ne demek istediğini anlamamış zaten de ,sex değil seks sırasında
cinselliğe önem verilir genelde evet ☺️🙈

Ayrıca ciddi anlamda özgüven sorunun var sanırım, ‘ama benim şuram sarkık, şuram kötü, beğenmez ki kimse beni’ diye bir imaj yaratırsan zaten beğenilmezsin evet.

Bir kadının kendine yakışan en güzel kıyafeti ‘özgüven’ dir bence.

belli bir his seviyesinden sonra kimse takmıyor bence. yani çok ufak bir kesim sırf tipe bakıyor olabilir ama onlarla da duygusal bi ilişki zaten hatadır. ben eşimin sırt kıllarını filan alıyorum her ay :KK70: ne bileyim soğuyacak olsam ben soğurdum heralde
Onu ben de yaptım ya, biz hakikaten gerçek seven taraftayız demek ki. 😆

Oyy maşallah..
Azminiz süper..çok kilo vermişsiniz sarkiklik normal 60 a indiğinizde daha da sarkar sanki ama maddi imkan el veriyorsa operasyon olabilir..
Diğer konu için bence erkekler delik olsunda ak kara fark etmiyor 🙈😂

Bu ne hadsizce yazılmış bir mesaj, hem erkekleri hemde kadınları bu şekilde aşağılayamazsınız, tanıdığınız bir avuç erkek ile tüm erkekleri genelleyemezsiniz. Bir kadın olarak utanç duydum yazdığınızdan...

Onu ben de yaptım ya, biz hakikaten gerçek seven taraftayız demek ki. 😆
ben düzenli yapıyorum. kalp filan yapıyorum hatta hepsini almadan :D
haftada bir kulak kıllarını ve ensesini alıyorum.

geçen kartuşlu ağda aldım. onu denedik beraber bende :D :D

bilmiyorum ya ben hiç hayatımda kıla tüye sarkık memeye takan bi adam görmedim. tabi gerçekten seviyosa. ben de hiç böyle şeyleri takmadım. beraber 10 kilo aldık nerdeyse, memeleri çıktı adamın. yine sevişiyoruz yani. :D

ben düzenli yapıyorum. kalp filan yapıyorum hatta hepsini almadan :KK70:

geçen kartuşlu ağda aldım. onu denedik beraber bende :KK70: :KK70:

bilmiyorum ya ben hiç hayatımda kıla tüye sarkık memeye takan bi adam görmedim. tabi gerçekten seviyosa. ben de hiç böyle şeyleri takmadım. beraber 10 kilo aldık nerdeyse, memeleri çıktı adamın. yine sevişiyoruz yani. :KK70:
oo maşallah, kolay gelsin ☺️
Aynen öyle, bana göre de ‘gerçek sevgi’ boymuş, yaşmış, kiloymuş , şurası sarkmış- şurası kırışmış vs dinlemez. ☺️

Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Cınsellık ile soru sormamıssınız, vucudumu sevmiyorum kıloluyum erkekler buna bakar mı diye sormussunuz
Baslamısken cevap vereyim soruya da, evet bakarlar vucuda.

Kiloyla alakalı söylenmek istenen şu; siz kendinizi rahatsız hissettiğiniz sürece karşıdaki adam zaten beğenmeyecek.
Öyle kadınlar tanıyorum, baksanız bir manken fiziğine sahip ama kendilerini o kadar beğenmiyor ve başkalarıyla yarıştırıyorlar ki, güzellikleri kapanıyor.
Ama öyle kadınlar biliyorum(son 2 senede kendim de dahilim) kilolu olsun, görünürde gerçekten bakımsız ve göze hoş gelmeyecek görünüme sahip olsun, bir duruşu ve özgüveni var ki ‘hay Allah bu kadında ne var’ diyorsun.

Hayatım boyunca her kiloda oldum, şuan kilolu dönemimdeyim.
Ve inanılmaz güzel, çekici hissediyorum çünkü gerçekten öyleyim😂

ben düzenli yapıyorum. kalp filan yapıyorum hatta hepsini almadan :D

geçen kartuşlu ağda aldım. onu denedik beraber bende :D :D

bilmiyorum ya ben hiç hayatımda kıla tüye sarkık memeye takan bi adam görmedim. tabi gerçekten seviyosa. ben de hiç böyle şeyleri takmadım. beraber 10 kilo aldık nerdeyse, memeleri çıktı adamın. yine sevişiyoruz yani. :D
Ya siz baya asmissiniz ya o kadar da degil ya hu.Allah bozmasin muhabbetinizi

Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?
Erkekler en çok sex esnasında cinselliğe önem verirler memeleri bilemem :işsiz:

Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?

Ablacım yaklaşık 330 milyon aktif kullanıcısı olan bir sitenin, insanların kendi çıplak fotoğraflarını paylaştıkları bir kategorisini baz alarak söylüyorum seveni çok. Göğsü göbeği sarkık, çatlak dolu morbid obezite sınırına yakın ablalara binlerce beğeni, bir ton vay ne güzelsin, oysh ne seksisin yorumu geliyor. Bizzat gözlerimle gördüm. Herkesin seksi bulduğu birşey vardır, bütün erkekler sarkık göğüse deli olur diyemem ama seven seviyor yani.
Ama sen kendimi seksi hissetmiyorum diyorsan askılı seksi göğüs altı korseleri var, onları bir dene. Hem dikleştirir hem göbeği kapatır hem de ekstra seksi yani. Hiçbir erkeğin itiraz edeceğini ya da sevişme sırasında çıkartmaya çalışacağını sanmam ben.

Kiloyla alakalı söylenmek istenen şu; siz kendinizi rahatsız hissettiğiniz sürece karşıdaki adam zaten beğenmeyecek.
Öyle kadınlar tanıyorum, baksanız bir manken fiziğine sahip ama kendilerini o kadar beğenmiyor ve başkalarıyla yarıştırıyorlar ki, güzellikleri kapanıyor.
Ama öyle kadınlar biliyorum(son 2 senede kendim de dahilim) kilolu olsun, görünürde gerçekten bakımsız ve göze hoş gelmeyecek görünüme sahip olsun, bir duruşu ve özgüveni var ki ‘hay Allah bu kadında ne var’ diyorsun.

Hayatım boyunca her kiloda oldum, şuan kilolu dönemimdeyim.
Ve inanılmaz güzel, çekici hissediyorum çünkü gerçekten öyleyim😂
Niyayse ben de kiloluyken kendimi cekici buluyorum.benim etrafimdakiler de ben kiloluyken beni cekici buluyorlar.bunu ben de hic anlamiyorum.kiloludan kastim cok yuksek kilolar degil.balik etli diyeyim.ilginc ama gercek.hatta zayiflayinca kizanlar var.ve benim hep kalcam memem vardir zayif da olsam

Back