- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
bende öyle okudum
Konu cinsellik olunca beynin oyunları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyle okudum
Aslına bakarsanız sevdim sadece ya, hiçbir zaman kriterlerim olmadı şöyle olsun böyle olmalı, en az şu kiloda olmalı vs... azıcık daha uzun da olsaydı gene severdim sanırım farketmezdi.☺☺Evet uzunsun dogru tahmin ettim.
Ben 155-56 filanim eşim 1.85.
Kendi boyumuz kısa diye uzun erkek isteme durumu oluyor galiba
Gözüme en çok takılan buydu.Tek hata bu muydu sence?
Aslına bakarsanız sevdim sadece ya, hiçbir zaman kriterlerim olmadı şöyle olsun böyle olmalı, en az şu kiloda olmalı vs... azıcık daha uzun da olsaydı gene severdim sanırım farketmezdi.☺☺
Onlar zaten olmazsa olmaz çekici bulunmazsa hiç olmaz ama uzun olmama rağmen boya vs bakanlardan olmadım hiç açıkçası, hatta bir süre sonra karşımdaki insanda sadece karakter arar olmuştum, ki bu da eşimde fazlasıyla vardı. Çok ilginç gelecek ama belki çok uzun olsa bu kadar sevemezdim hattaBenim de çok detayli olarak saci şu renk, gozu bu renk agzi şoyle gibi kriterlerim olmadi ama kisa olmasindi ve normal kiloda olsun yoksa icime sinmiyordu bir turlu. Birazcik cekici de bulmam lazimdi.
Onlar zaten olmazsa olmaz çekici bulunmazsa hiç olmaz ama uzun olmama rağmen boya vs bakanlardan olmadım hiç açıkçası, hatta bir süre sonra karşımdaki insanda sadece karakter arar olmuştum, ki bu da eşimde fazlasıyla vardı. Çok ilginç gelecek ama belki çok uzun olsa bu kadar sevemezdim hatta
Yok valla 168 im ben.190 adam bana cekici gelmiyor@Yasemenlikek
Kesin boylariniz uzun? Genelde kisa kadinlar uzun erkekleri özellikle tercih ediyor cunku.
Uzun boylu kız arkadaslarimin hemen hemen hepsinin eşleri benim eşimden daha kısalar.
hangi siteymiş o ya?Ablacım yaklaşık 330 milyon aktif kullanıcısı olan bir sitenin, insanların kendi çıplak fotoğraflarını paylaştıkları bir kategorisini baz alarak söylüyorum seveni çok. Göğsü göbeği sarkık, çatlak dolu morbid obezite sınırına yakın ablalara binlerce beğeni, bir ton vay ne güzelsin, oysh ne seksisin yorumu geliyor. Bizzat gözlerimle gördüm. Herkesin seksi bulduğu birşey vardır, bütün erkekler sarkık göğüse deli olur diyemem ama seven seviyor yani.
Ama sen kendimi seksi hissetmiyorum diyorsan askılı seksi göğüs altı korseleri var, onları bir dene. Hem dikleştirir hem göbeği kapatır hem de ekstra seksi yani. Hiçbir erkeğin itiraz edeceğini ya da sevişme sırasında çıkartmaya çalışacağını sanmam ben.
hangi siteymiş o ya?
Ayy neyle aliyosunuz yaa? Benim kocam da killi. Ben onu her haliyle seviyorum da bi de ger yere dökülüyor
Hayır kimsenin günahı umrumda olmadı bugüne kadar. Noktalama işaretlerini vs kastetmiştim.Hayırdır diğer hatam zina falan mı?
Göğüs için bi arkadaş toparlayıcı südyen önerdi bana ama alıp denemedim. Ay bende 2. Bebeğimi emziriyorum ve çok sarktı benimkilerde. Bide nası desem soluk, yumuş yumuş bişy oldu. Azcık dolulaşsa ona bile raziyim :/ emzirme bitince bide buz kompresi filan deniycemDoğumda 100 kiloya çıktım şuan 73 kıloyum. Emzırdıgım ıcın benimde göğüslerim sarktı hala alışamadım bu duruma ama gerçekten sevince karşındaki takmıyor en azından bizde öyle. Hala göbeğim var görmüş degıl vücut tamamen bozuluyor. Sözde baya bı kılı vermıssınız bundan sonra mühim olan sıkılasmak. Çözümü olan lütfen banada yazsın.
Ne uyuz bir tipsin sen ya kadın fikrini söylemiş ne var bunda . Açlık sen de sinir yapıyor belli ki sen boşver ye gitsin. Bu tavırlarla 90 60 90 olsan da iticisin önce ruh güzelliği bebişim ha bir de akıl vermek haddimiz değilse buraya yazmayacaksınSize cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Nekadar iğrençOyy maşallah..
Azminiz süper..çok kilo vermişsiniz sarkiklik normal 60 a indiğinizde daha da sarkar sanki ama maddi imkan el veriyorsa operasyon olabilir..
Diğer konu için bence erkekler delik olsunda ak kara fark etmiyor
Göbek var mıMerhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?