• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

Ben evliyim ama kilolu değilim elbette insan eşini her türlü sever ama empati yapıyorum neden kendine bakmayan biriyle birlikte olayım ki.. Sadece eşim için değil kendim için sağlıklı olmak için düzenli spor yapıyorum yakında bisiklette alacağım. Aynı şekilde eşimde düzenli olarak spor yapıyor. İkimizde dış görünüşümüze önem veriyoruz. Tabi böyle olmayan kiloyu güzelliği takmayan erkeklerde kadınlarda vardır. Bence ne olursa olsun önce kendin için ve vücudunu sevip beğenmek için bir şeyler yap veya yapma. Sonuç ne olursa olsun önce kendin nasıl istiyorsun beğeniyorsun ona bak

adamların düşündüğü istediği şekilde hayatımızı değiştirmeye kalkarsak oooooooooooo :işsiz:

Oyy maşallah..
Azminiz süper..çok kilo vermişsiniz sarkiklik normal 60 a indiğinizde daha da sarkar sanki ama maddi imkan el veriyorsa operasyon olabilir..
Diğer konu için bence erkekler delik olsunda ak kara fark etmiyor 🙈😂

mesajı okuyunca midem bulandı.
kendinizi o gözle mi görüyosunuz? ona indirgiyorsunuz kadınlığı.

Yok ya her yerim sarkık 😀😀😀😀 ne özgüveni

120'den epey bir kilo verdiyseniz sarkık olmanız normal. Toparlanma için estetik ameliyat öneririm. Erkekler için değil ama, kendiniz için. Çünkü özgüvensiz olduğunuzdan, bu durumdan mutsuz olduğunuzdan bahsediyorsunuz. 50 kilo olsanız bile sarkık olursunuz, kilo verdikçe daha da sarkarsınız.

Konu sahibi baya kilo vermişsiniz. Kısa surede mi verdiniz acaba? Sarkma olması normal bunun özgüveninizi düşürmesi de normal ama bunun düşündüğünüz kadar önemli olduğunu sanmıyorum.

Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma

Bazı erkekler sadece fiziği önemser.
Bazıları karakteri, üslubu...
Kilonuzla bir probleminiz yoksa diğer konuya yatırım yapın bari.

Konu sahibi baya kilo vermişsiniz. Kısa surede mi verdiniz acaba? Sarkma olması normal bunun özgüveninizi düşürmesi de normal ama bunun düşündüğünüz kadar önemli olduğunu sanmıyorum.
Evet herbalife ile :)

Bu ne hadsizce yazılmış bir mesaj, hem erkekleri hemde kadınları bu şekilde aşağılayamazsınız, tanıdığınız bir avuç erkek ile tüm erkekleri genelleyemezsiniz. Bir kadın olarak utanç duydum yazdığınızdan...

Sizin probleminiz beni enteresan etmiyor..
3 yaşındaki çocuktan tahrik olan 75 yaşındaki kadına tecavüz eden zihniyeti nefsi daha hala anlamadıysaniz benim yapabileceğim birşey yok..

bunu böyle ifade etmeliydiniz sizce yani, sizce zarif bir yorum mu peki? günlük hayatta kullanabileceğiniz bir söz mü?

Afedersiniz şişeye, hatta çok afedersiniz tavuğa bile hallenenler duymuşken
yorum çok haksız olmamış.
Esprili bir ifade işte.

Kadınlığa uzanan bir şey yok.
Bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz sanki..

Bu arada ben samimi arkadaşlarımla böyle argo espriler kullanırım evet. :)

Bir çok erkek beğenmeyebilir belki ama sizi gerçekten seven bu halinizi bilerek görerek sizinle evlenen birinin sorun edeceğini sanmam. Siz de zaten spor yapıyormuşsunuz böyle devam edip bakımlı azimli olursanız kemsinizi salmazsanız bunlara takılacağını sanmam seven bir insanın. Ama olay genel anlamda beğenilmekse bir çok erkek için cinsel likte önemlidir elbette fizik.

Biz kadınların nasıl ki bazıları erkekte yakışıklığa önem veriyorsak erkeklerde de dış görünüşe önem verenleri var elbet.
Benim tanıdıklarım akıllı ve vijdanlı kadınlara önem veriyor, dış görünüşe değil. Ya da bana ağız yapıyor :D

koptummm ne körüm. vajinali kadinlara önem veriyorlar okudum. icinden diyorum Allah Allah vajinasiz kadinlar da mi var

Back