• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

Kiloyla alakalı söylenmek istenen şu; siz kendinizi rahatsız hissettiğiniz sürece karşıdaki adam zaten beğenmeyecek.
Öyle kadınlar tanıyorum, baksanız bir manken fiziğine sahip ama kendilerini o kadar beğenmiyor ve başkalarıyla yarıştırıyorlar ki, güzellikleri kapanıyor.
Ama öyle kadınlar biliyorum(son 2 senede kendim de dahilim) kilolu olsun, görünürde gerçekten bakımsız ve göze hoş gelmeyecek görünüme sahip olsun, bir duruşu ve özgüveni var ki ‘hay Allah bu kadında ne var’ diyorsun.

Hayatım boyunca her kiloda oldum, şuan kilolu dönemimdeyim.
Ve inanılmaz güzel, çekici hissediyorum çünkü gerçekten öyleyim😂

Ouuu beybi :rolleyes:
Ya aslinda cok dogru, ben disaridan cok özgüvenli gözüküyorum ama tam tersi icimde kendimi elestiriyorum
O nasil olacak, bana da akil ver süper ceksi bir kadin oldugumu beynim kabul etmiyor bir türlü :KK14:

Önemli fizik belki dışardan ama yatakda sıcak ve arzulu olmak daha önemli emin ol!

Herkesin önem verdigi bir seyler vardir illa ki.. Ama sorunuzun cevabi bizde degil partnerinizde. Sonucta kilolu kadin seven de var.. Bir arkadasim bekarken malum bölgesine lazer epilasyon yaptirdi. Yillar sonra evlendi ama kocasi o bölgeyi tüylü seviyormus :olamaz:

Aklim almiyor, alamiyor
Benim esim de en ufak kokuya tahammül edemez, ki off
Arkadasin rahatmis desene

belli bir his seviyesinden sonra kimse takmıyor bence. yani çok ufak bir kesim sırf tipe bakıyor olabilir ama onlarla da duygusal bi ilişki zaten hatadır. ben eşimin sırt kıllarını filan alıyorum her ay :KK70: ne bileyim soğuyacak olsam ben soğurdum heralde
Ayy neyle aliyosunuz yaa? Benim kocam da killi. Ben onu her haliyle seviyorum da bi de ger yere dökülüyor :KK70:

Benim göğüslerim de çok fazla dik değildir hatta ben derim esime çok sarkık diye saçmalama çok hoş derdi 🤗şimdi hamileyim öyle dik duruyor ve uçları çıktı. 🤭

Ayy neyle aliyosunuz yaa? Benim kocam da killi. Ben onu her haliyle seviyorum da bi de ger yere dökülüyor :KK70:

Aa ben de evin berberiyim
Üc tane tras makinamiz var saclar, sakallar ve jilet gibi alan bir makina daha
Gögüs killarini makasla kisaltip seyreltiyorum
Sac, sakal ense sip sak ben aliyorum
Ellerimlen hazirliyorum erkekimi :rolleyes:

Aslinda bence önemli olan dengini bulmak. Benim esim tüylü istese de ben asla asla tüylü duramam.

evet aynen
ben onun ter kokusundan rahatsiz olmazken kendi azicik terlese dus almadan yakinlasmak istemiyor
Ben zaten kokamam o ayri, kendi kokusundan da rahatsiz oluyor

Afedersiniz şişeye, hatta çok afedersiniz tavuğa bile hallenenler duymuşken
yorum çok haksız olmamış.
Esprili bir ifade işte.

Kadınlığa uzanan bir şey yok.
Bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz sanki..

Bu arada ben samimi arkadaşlarımla böyle argo espriler kullanırım evet. :)

valla bir kadının vücudunu beğenmemesiyle ilgili konuda ak ... kara ... diye yazılıyosa bu benim için esprili bir ifade değildir, ban yemeyeceğimi bilsem gerçek hislerimi yazardım, öğürme isteği geldi okuyunca o cümleyi, ki ben de argo ifadelere "ay çok kaka" gözüyle bakan biri değilim.

Sizin probleminiz beni enteresan etmiyor..
3 yaşındaki çocuktan tahrik olan 75 yaşındaki kadına tecavüz eden zihniyeti nefsi daha hala anlamadıysaniz benim yapabileceğim birşey yok..

keşke enteresan etseydi sizi bu, keşke bizim gibi sizi de irrite etseydi o cümle.
siz de deseydiniz ki, bu ne iğrenç bir ifade böyle diye.

Doğumda 100 kiloya çıktım şuan 73 kıloyum. Emzırdıgım ıcın benimde göğüslerim sarktı hala alışamadım bu duruma ama gerçekten sevince karşındaki takmıyor en azından bizde öyle. Hala göbeğim var görmüş degıl vücut tamamen bozuluyor. Sözde baya bı kılı vermıssınız bundan sonra mühim olan sıkılasmak. Çözümü olan lütfen banada yazsın.

Doğumda 100 kiloya çıktım şuan 73 kıloyum. Emzırdıgım ıcın benimde göğüslerim sarktı hala alışamadım bu duruma ama gerçekten sevince karşındaki takmıyor en azından bizde öyle. Hala göbeğim var görmüş degıl vücut tamamen bozuluyor. Sözde baya bı kılı vermıssınız bundan sonra mühim olan sıkılasmak. Çözümü olan lütfen banada yazsın.

düzenli spor dengeli beslenme, fazla deforma olan bölgelere estetik operasyon.
Ben herseyi yaptim ama yine de karin germe yaptiracagim mesela, fazla genisleyen karin derisi eski halini zor aliyor, alsa da gevsek oluyor, ben siki ve düz istiyorum, karin germe olacagim insallah
Anne olduk ama ayni zamanda kadiniz da, imkan varsa neden olmasin

Neyi çekici buldukları ile alakalı bir şey.
Kimi sarkık göğsü önemsemez, kimi için olmazsa olmazdır güzel olması.
Bilemezsiniz 🤷🏻‍♀️
Mesela Kendi adıma kendimden kısa biri ile birliktelik istemezdim.
Çekici gelmiyor kısa boylu erkek.
Aynen. Benim de tek kraterimdi. Eşim 1.95 :KK39:

düzenli spor dengeli beslenme, fazla deforma olan bölgelere estetik operasyon.
Ben herseyi yaptim ama yine de karin germe yaptiracagim mesela, fazla genisleyen karin derisi eski halini zor aliyor, alsa da gevsek oluyor, ben siki ve düz istiyorum, karin germe olacagim insallah
Anne olduk ama ayni zamanda kadiniz da, imkan varsa neden olmasin
Yanı aslında haklısınız ama oda beni korkutuyor açıkçası en ıyisi daha fazla dıkkat etmk ve spor

Back