Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

Ouuu beybi
Ya aslinda cok dogru, ben disaridan cok özgüvenli gözüküyorum ama tam tersi icimde kendimi elestiriyorum
O nasil olacak, bana da akil ver süper ceksi bir kadin oldugumu beynim kabul etmiyor bir türlü

Önemli fizik belki dışardan ama yatakda sıcak ve arzulu olmak daha önemli emin ol!

Aklim almiyor, alamiyor
Benim esim de en ufak kokuya tahammül edemez, ki off
Arkadasin rahatmis desene

Ayy neyle aliyosunuz yaa? Benim kocam da killi. Ben onu her haliyle seviyorum da bi de ger yere dökülüyor

Benim göğüslerim de çok fazla dik değildir hatta ben derim esime çok sarkık diye saçmalama çok hoş derdi şimdi hamileyim öyle dik duruyor ve uçları çıktı.

Ayy neyle aliyosunuz yaa? Benim kocam da killi. Ben onu her haliyle seviyorum da bi de ger yere dökülüyor

Aa ben de evin berberiyim
Üc tane tras makinamiz var saclar, sakallar ve jilet gibi alan bir makina daha
Gögüs killarini makasla kisaltip seyreltiyorum
Sac, sakal ense sip sak ben aliyorum
Ellerimlen hazirliyorum erkekimi

Aslinda bence önemli olan dengini bulmak. Benim esim tüylü istese de ben asla asla tüylü duramam.

evet aynen
ben onun ter kokusundan rahatsiz olmazken kendi azicik terlese dus almadan yakinlasmak istemiyor
Ben zaten kokamam o ayri, kendi kokusundan da rahatsiz oluyor

valla bir kadının vücudunu beğenmemesiyle ilgili konuda ak ... kara ... diye yazılıyosa bu benim için esprili bir ifade değildir, ban yemeyeceğimi bilsem gerçek hislerimi yazardım, öğürme isteği geldi okuyunca o cümleyi, ki ben de argo ifadelere "ay çok kaka" gözüyle bakan biri değilim.

Sizin probleminiz beni enteresan etmiyor..
3 yaşındaki çocuktan tahrik olan 75 yaşındaki kadına tecavüz eden zihniyeti nefsi daha hala anlamadıysaniz benim yapabileceğim birşey yok..

keşke enteresan etseydi sizi bu, keşke bizim gibi sizi de irrite etseydi o cümle.
siz de deseydiniz ki, bu ne iğrenç bir ifade böyle diye.

Doğumda 100 kiloya çıktım şuan 73 kıloyum. Emzırdıgım ıcın benimde göğüslerim sarktı hala alışamadım bu duruma ama gerçekten sevince karşındaki takmıyor en azından bizde öyle. Hala göbeğim var görmüş degıl vücut tamamen bozuluyor. Sözde baya bı kılı vermıssınız bundan sonra mühim olan sıkılasmak. Çözümü olan lütfen banada yazsın.

düzenli spor dengeli beslenme, fazla deforma olan bölgelere estetik operasyon.
Ben herseyi yaptim ama yine de karin germe yaptiracagim mesela, fazla genisleyen karin derisi eski halini zor aliyor, alsa da gevsek oluyor, ben siki ve düz istiyorum, karin germe olacagim insallah
Anne olduk ama ayni zamanda kadiniz da, imkan varsa neden olmasin

Aynen. Benim de tek kraterimdi. Eşim 1.95

Yanı aslında haklısınız ama oda beni korkutuyor açıkçası en ıyisi daha fazla dıkkat etmk ve spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…