Oyy maşallah..
Azminiz süper..çok kilo vermişsiniz sarkiklik normal 60 a indiğinizde daha da sarkar sanki ama maddi imkan el veriyorsa operasyon olabilir..
Diğer konu için bence erkekler delik olsunda ak kara fark etmiyor
Yok ya her yerim sarkıkne özgüveni
mesajı okuyunca midem bulandı.
kendinizi o gözle mi görüyosunuz? ona indirgiyorsunuz kadınlığı.
Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Erkek zihniyeti mide bulandirici maalesef..realite diye birşey var..75 yaşındaki kadına tecavüz haberini okumadiniz demek..
Evet herbalife ile :)Konu sahibi baya kilo vermişsiniz. Kısa surede mi verdiniz acaba? Sarkma olması normal bunun özgüveninizi düşürmesi de normal ama bunun düşündüğünüz kadar önemli olduğunu sanmıyorum.
Konumdan defol hadsiz.Bazı erkekler sadece fiziği önemser.
Bazıları karakteri, üslubu...
Kilonuzla bir probleminiz yoksa diğer konuya yatırım yapın bari.
Bu ne hadsizce yazılmış bir mesaj, hem erkekleri hemde kadınları bu şekilde aşağılayamazsınız, tanıdığınız bir avuç erkek ile tüm erkekleri genelleyemezsiniz. Bir kadın olarak utanç duydum yazdığınızdan...
Evet herbalife ile :)
Ama canım uyum sağladın mı :) gerçi pişmanım direk kilo alıyosun bırakıncaBen onunla daha ziyade shack ile kilo aldım sizin sırrını nedir :)
bunu böyle ifade etmeliydiniz sizce yani, sizce zarif bir yorum mu peki? günlük hayatta kullanabileceğiniz bir söz mü?
Biz kadınların nasıl ki bazıları erkekte yakışıklığa önem veriyorsak erkeklerde de dış görünüşe önem verenleri var elbet.
Benim tanıdıklarım akıllı ve vijdanlı kadınlara önem veriyor, dış görünüşe değil. Ya da bana ağız yapıyor
Siz mide bulandırıcı dediğiniz şeyi gayet de eğlenceli bir şekilde yazmışsınızErkek zihniyeti mide bulandirici maalesef..realite diye birşey var..75 yaşındaki kadına tecavüz haberini okumadiniz demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?