Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam ben plank ve squat sonrası bacak hareketleri yerine plates topu ile 50 mekik yapsam ihtiyaç benim o yöndebugünün ödevi 30 squat 20 sn plank 20 duvara şınav,16 sol bacak açma,16 sağ bacak açma,20 köprü hareketi
En sevdiğim bakan sensin befercimSular içiliyor mu hanımlar hadi bakalım iki bardak fondio yapalım hep birlikte
Canım benim ya içelim güzelleşelim bebeğimEn sevdiğim bakan sensin befercim
Hemen içiyorum suyumu
Artık bana ara öğün sen yaptın mı kahvaltı ben yazdım kimse yazmadıSabah 3 leblebi yendi mi, kahvaltı tamam mı
Gün sonunda yazayım istedim, o sebeple yazmadım canım. Tüm öğünleri tek seferde yazarsak daha derli toplu olur sanki.Artık bana ara öğün sen yaptın mı kahvaltı ben yazdım kimse yazmadı
Afiyet olsun canım haklısın tek tek zor bende yazayım bundan sonraGün sonunda yazayım istedim, o sebeple yazmadım canım. Tüm öğünleri tek seferde yazarsak daha derli toplu olur sanki.
Kahvaltı ettim tabi sabah ilk iş su içtim, birkaç lokma sucuk, bir kaç lokma patates kızartması aldım. Eşim istedi mecburen yaptım. Büyük bir dilim kaşar peyniri yedim, 1 domates.
Ekmek yok. patates olmadı ama 3-5 tane daha fazla değil
plank ve squat grupça sabit diğerleri kendinize kalmış.Hocam ben plank ve squat sonrası bacak hareketleri yerine plates topu ile 50 mekik yapsam ihtiyaç benim o yönde
Zaten plates topuyla mekikte squat halt etsin bacaklarımın acısından karın kaslarımın acısını hissetmiyorum kiplank ve squat grupça sabit diğerleri kendinize kalmış.
ahannn da ben
Vücutta aynı böyle
50 tane yap gör ne olduğunuO neydi gız
ahannn da ben
Vücutta aynı böyle
O neydi gız
Topum yok benim... küçük Emrah vol150 tane yap gör ne olduğunu
Geçen hafta bime gelmişTopum yok benim... küçük Emrah vol1
Bu bahsi kapatalım nalanGeçen hafta bime gelmiş
bomba yaaaTopum yok benim... küçük Emrah vol1