Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktum ya çok kötüsünSize böyle mükemmel menüler paylaşacağım ki iştah sorunu yaşamayın
Eki Görüntüle 2250474
Ellerine sağlık canım günaydınEki Görüntüle 2250486
Çay da demlendi, hadi gelin
tşkler nisatopıgınız hayırlı olsun kızlarrr supersınız enerjınız super
normalini ben kullanıyorum şoktan almıştım gayet memnunumKalite konusunda emin olamadım ancak denemekte fayda var sanki.
Bu arada topiğimiz için güzel sözlerinize teşekkür ederiz.
sağol kuzum.her daimSUHAN hayırlı olsun topiğin ihtiyac olursa seslenmen yeteli
ama özlüyoruz valla hussuk arada gel yaz sohbet edelim diyet bahaneAhahahaahhh yeni topiginiz hayırlı uğurlu olsun ballarım
Bende diyet miyet kalmadı tosbağim yürümeye başladı, pesinde koştururken spora da hacet kalmadi
56-57 arasında seyrediyorum bu aralar amacim daha fazla zayıflamamak; sadece sizi öpmeye geldim
Aslansınız, kaplansınız, yaparsınız
günaydın fıstık çikelataaa.ellerine sağlık.nasıl oldun.biraz daha iyimisinGünaydınnnn günaydınnnnn
Kimse gelmeden tozunu alayım şuraların
Günaydınnn, ballı lokmam.günaydın fıstık çikelataaa.ellerine sağlık.nasıl oldun.biraz daha iyimisin
owwww kötü olmuş bayaGünaydınnn, ballı lokmam.
Bi toparlayamıyorum kendimi. Şimdi tekrar Boğaz ağrısı başladı. Soğuk soğuk meyve yersem olacağı bu
Düğün telaşı olmasaydı alırdım bi bakanlıkson iki bakanlık isteyeni etiketleyeim kızlar
nekadar kaldı düğüne.elbisen hazırmıDüğün telaşı olmasaydı alırdım bi bakanlık
Viks var mı canım dene çok iyi geliyor atlat artık hasta gelin istemiyoruz şekerimGünaydınnn, ballı lokmam.
Bi toparlayamıyorum kendimi. Şimdi tekrar Boğaz ağrısı başladı. Soğuk soğuk meyve yersem olacağı bu
Günaydınnn, ballı lokmam.
dora seni ham ham yicek diyim sana o makarnayı görünce.günaydın kızlar..
kilomu bilmiyorum boyumu hiç bilmiyorum..
akşam bizim gelinle çıkışta kahve içmeye gittik..
ordan da kocişi (kardeşim:)) ayıptır söylemesi balık makarna yapmış ona gittik yedik :)
ama az bişi cimcik cimcik..
eve gelip duş alıp anneme geçtim..
o bakımdan a101 ve tartı akıldan uçtu gitti..
ne leslie yapabildim ne de 10.000 adımı geçebildim dün.. saten malak gibiydim valla..
ama şükürler olsun bugün daha iyiyim..