- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
İnşallah canımSabah boy kilo hedef bildirimiyle başlayalım gençler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımSabah boy kilo hedef bildirimiyle başlayalım gençler.
supermıs cok uygunA101 e vücut analizi yapan baskül geliyor 80tl bilginize
Kalite konusunda emin olamadım ancak denemekte fayda var sanki.supermıs cok uygun
Bizim Zarpy nerelerde acabaa?
Sağol canım özledik, gelmez oldunAa yeni başlık açmışsınız hayırlı olsun bacılarım
Ne zaman gelecekmiş acabaA101 e vücut analizi yapan baskül geliyor 80tl bilginize
Iyi ki sordunuz broşürlere tekrar baktım bim e geliyormuş bu cumaNe zaman gelecekmiş acaba☺
işleirm vardı canım bugğn gelemedim alsıverişe gittik dükkan içinbelalımla zıpzıp arada bakarız dediler. @harikamo nerelerdesin bebeğim
Ne güzel kalpli bişeysin senSUHAN hayırlı olsun topiğin ihtiyac olursa seslenmen yeteli
tesekkür ederim canım ne yapayım sizler cook iyisinizNe güzel kalpli bişeysin sen❤
Ya hussukcuğum bu kadar özletmesen, tosbiğine vakit ayırıyorusun eyvallah da bi görün bize deAhahahaahhh yeni topiginiz hayırlı uğurlu olsun ballarım
Bende diyet miyet kalmadı tosbağim yürümeye başladı, pesinde koştururken spora da hacet kalmadi
56-57 arasında seyrediyorum bu aralar amacim daha fazla zayıflamamak; sadece sizi öpmeye geldim
Aslansınız, kaplansınız, yaparsınız
Iyi geceler zipcikiyi geceler doracımm
Sağol canım özledik, gelmez oldun