- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
belalımla zıpzıp arada bakarız dediler. harikamo nerelerdesin bebeğimKabine de eksik bakan var nerede bu kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belalımla zıpzıp arada bakarız dediler. harikamo nerelerdesin bebeğimKabine de eksik bakan var nerede bu kızlar
sen leblebide acıyorun yaVur dedin öldürdü ikişer bardak 1 bardak içelim nefes alalım 5 dk sonra ikinciyi içelim bari acı bize
Acıdım 3 leblebi daha verdim iştesen leblebide acıyorun ya
Acıdım 3 leblebi daha verdim işte
Sesli güldüm valla ben iki bardak içtim nefes almadanVur dedin öldürdü ikişer bardak 1 bardak içelim nefes alalım 5 dk sonra ikinciyi içelim bari acı bize
ama diyet yapmıyor o.yapsa direk onu yazardımCeza bakanı hanım abla olsun, vursun kırbacı
Zaten benim içmem gereken 1,5 litre sorun yok üstüne çıkması gerekenleri takip etSesli güldüm valla ben iki bardak içtim nefes almadan
İç tamam aradan beş dakika geçsin fark etmez
🖐
Herkesin su kapasitesi aynı mı olacak farklı mı canımAcıdım 3 leblebi daha verdim işte
en az 1,5 dedim ama benim 2-2,5 içmem lazımHerkesin su kapasitesi aynı mı olacak farklı mı canım
Boy kilo yazılsın oradan kime ne kadar su kalori lazım hesaplayıp bakalımHerkesin su kapasitesi aynı mı olacak farklı mı canım
İçemiyormusun yoksa standart 1.5mu içersinZaten benim içmem gereken 1,5 litre sorun yok üstüne çıkması gerekenleri takip et
Hıı işte bende onun için dedim her 25 kilo ya bir litre diyo doktor larBoy kilo yazılsın oradan kime ne kadar su kalori lazım hesaplayıp bakalım
Çok içemiyorum zaten de mecbur kalınca biraz artırıyordum ama kilo verdim şimdi gerekli miktar 1,5 çok şükürİçemiyormusun yoksa standart 1.5mu içersin
Kurallar cuma grupları kadar katı olmasın zaten, insanlar oradan kaçıyor bu sebeple.kurallar çokmu katı.yumuşatılacak yerler varmı bakın bakalım düzenleyeyim
Haftalık kaç kilo olayı varKurallar cuma grupları kadar katı olmasın zaten, insanlar oradan kaçıyor bu sebeple.
Tabi ki kuralsız zor ancak kurala uymayan zaten en büyük cezayı kilo veremeyerek alıyor,
sabah etiketledim geyikte ama bilmiyorumBizim Zarpy nerelerde acabaa?