off hstayım karpuz çekirdeğinebana çekirdek vs yask çıtır çıtır yiyor valla adam geçen sinir oldum hatta bir avuç aldı yedi 2. avucu yedi gitti 3. artık yeter ya benimde canım istiyor sen oralı değilsin yiyorsun dedim birde karpuz çekirdeği
valla süperim..AFİYET OLSUN HARİKA su 3,5 valla çok iyisin nasıl hissediyorsun kendini
activia çok güzel bir ürün değil uzun vadede bağırsak tembelliğine sebep oluyor
valla ilk yaptığımda 10 squatu nefes nefese yapıyordum gerçekten çok iyi geliyor giderek artmış ben dünde yapmadım inş bugün 75 yapabilirim10. gün 75 squat ///////60 sn plank..
kesinlikle faydasını görüyorum kızlar mutlaka denemelisiniz.yapmayan varsa
Tebrikle BEFER devamını bekliyoruz :)teşekkür ederim ederim efendim inş bu durum bu haftada sürer
bu hafta birincisi ben olacağımteşekkür ederim ederim efendim inş bu durum bu haftada sürer
ben bugün başladım sabah 30 squat yaptım plank akşama inşallah, nasıl fayda görüyorsun görüntü olarak mı kendini mi daha iyi hissediyorsun ?10. gün 75 squat ///////60 sn plank..
kesinlikle faydasını görüyorum kızlar mutlaka denemelisiniz.yapmayan varsa
bu ip atlamamı ben ilk okulda bile atlayamazdımkaçamak yapan arkadaşlar ben dahil (tost için )100 zıpzıp yapıp ve 0,5 litre su fazla içelim.günlük yapılan egzersize ve içilen suya dahil değildir.
off hstayım karpuz çekirdeğine
afiyet olsun ben kefirde sevmedim bilmiyorumvalla süperim..
her akşam yemem gün aşırı olur..
çok sevdim nedense.. hem tatlı hem de açlığımı bastıryor..
dimi devamı gelenlerden olsun derler bizim burdaTebrikle BEFER devamını bekliyoruz :)
okey dir benim hedefim 3 ltkaçamak yapan arkadaşlar ben dahil (tost için )100 zıpzıp yapıp ve 0,5 litre su fazla içelim.günlük yapılan egzersize ve içilen suya dahil değildir.
salı görüşürüz canımmmdimi devamı gelenlerden olsun derler bizim burda
hanımlar haftalık su olayınız yukarıdaki gibidir
harikamo bu hafta güzel bir sıçrayış yaptın devamı olsun inş
bildirim yapmayan arkadaşlar dan bildirim bekliyoruz.
veee ne yapıyoruz bu yazıyı okuyan herkes 2 bardak fondip yapıyoruzzz
bence onlar gelmeden bi atıştır.sofrada da az tırtıklarsın onlar gelince salata vs.hem leptin boşa düşmez.maalesef ekmek bende de sıkıntı ama atıyorum pilav yersem ekmek yemiyorum.genelde 2 yemek kaşığı kadar pilav 1 dilim ekmeğe karşılık geliyor.kan değerlerin nasıl
Günaydın,
Yemekler gayet güzel, çeşitlilik harika ancak öyle bol çesitli bir menüde ekmek gerçekten göze batıyor, bu hafta ekmeği azaltarak özellikle akşam menenüsünü hafifleterek hızlı ilerleme kaydedersin diye düşünüyorum.
Izmir bombasını görmemiş, duymamış olalım
ya normalde akşamları ve öğleyin ekmek yemiyorum.ama ekmek ekmeği kesinlikle çekiyor.öğleyin yediğim tost inanılmaz acıktırdı beni.ekmek hep bunu yapıyor patates ve bezelyede öyle.ye iki saat tekrar istiyor