- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
befere katılıyorum havalı duruyorduBen yazdım canım birsey yazmayınca simdi guru yazıyor :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
befere katılıyorum havalı duruyorduBen yazdım canım birsey yazmayınca simdi guru yazıyor :))
Değişirim sizi mi kırcam :)befere katılıyorum havalı duruyordu
Bence hiç gerek yok BEFER tadını biliyorsun nasıl olsa 3 gündür yememişsin tam vucüt alışacak tekrar şeker vereceksinher birinden bir adet mi yani ona izin var o zaman
olabilir sanal ortam neticede yazıya duygular katılamıyor yada herkes herkesle anlaşamayabiliyor,uyum sağlayamayabiliyor. seninde yolun açık olsunKızlar teşekkür ederim iyi gidiyorduk gruptaki herkesi de çok sevmiştim ama açık konuşmak gerekirse befer adlı arkadasa ısınamadım(bu muhtemelen benden kaynaklı arkadaşın bi yanlışı yok), ısınamadığım ortama da ait hissedemiyorum. Yolunuz açık olsun, yaza fit girmeniz ümidiyle
kaç çeşitti bu konudan bahsetmemiştinher birinden bir adet mi yani ona izin var o zaman
bence gerek var yaBence hiç gerek yok BEFER tadını biliyorsun nasıl olsa 3 gündür yememişsin tam vucüt alışacak tekrar şeker vereceksin
yani bence misafiri var diye birden fazla çeşittir.kaç çeşitti bu konudan bahsetmemiştin
şerbetlilere hiç bulaşma varsa .birer ısırık olabilir abartmadan.yani bence misafiri var diye birden fazla çeşittir.
ki bencede hepsi güzel şeylerdır diye tahmin diyorum
yok şerbetli zaten sevmem ben ok kaptan seni dinleyeceğimşerbetlilere hiç bulaşma varsa .birer ısırık olabilir abartmadan.
yarınki alacağın cezalardan ben mesul değilimyok şerbetli zaten sevmem ben ok kaptan seni dinleyeceğim
yarınki alacağın cezalardan ben mesul değilim
ilk haftamızı bitirdik gittikçe denetimler artacak.alışma süreçlerinde kendimizi sıkmıyoruz..
BEFER sende haklısın azıcık ye o zaman hadi
birde SUHAN hafta ortası geliyor millet üç gün sonra gidiyor buna nasıl bir çözüm bulalım
Kızlarr if ne yaww
bende şekeri kesmeye çalışıyorum, tatlı şeyleri çok seviyorum kek gibi , kalori sayımı yapmaya çalışıyorum diyetisyene gittim bana güzel bir diyet verdi ama hiç tatlı yok bir hafta super ama sonra yok şundan yıyim yok bundan sonrada aman ne olacak yedim ve şiştim :),ilk haftamızı bitirdik gittikçe denetimler artacak.alışma süreçlerinde kendimizi sıkmıyoruz..
bu arad sen neler yapıyorsun.hangi diyeti uyguluyorsun.çok fırsat bulamadık seninle konuşmaya
Saol doracım ❤Sevgili harikamo ve SUHAN dolmuşta bile olsa size yorum yazdım nankörler uzun uzun inceleme mi yapaydım.
Yorumlarımı akşam yapabilirim ama tiner kokusuyla kafam bi milyon olur (kafam iyi alttan alın yani) .
Birde ben gibi SS subayının eline düşmeyin ikinize bir takarım listenizin suyunu sıkarım.
Zipzip- geçmiş olsun kuzum.
Neysesakinim yine 1 litrede kaldım akşam biraz daha attırırım İnş.
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz
Oyyyy procummm pembiş pembiş yazmış, hediyen pek güzelmişSaol doracım ❤
Tesekkur ederim canim Kazenin tüm katılanlara hediyesi oldu Görüntüleme 200 bin olursa diyordu ama yinede vermis hiç beklemiyordum :)Oyyyy procummm pembiş pembiş yazmış, hediyen pek güzelmiş
Ben burada olunca sen yoksun sen varken bengörüşemez olduk
Patron çıldırdı yaniTesekkur ederim canim Kazenin tüm katılanlara hediyesi oldu Görüntüleme 200 bin olursa diyordu ama yinede vermis hiç beklemiyordum :)