Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım genel olarak bi iştah patlaması yaşıyoruz galibaÜleynnnn sohbete bildirime gelmemişsiniz inşallah diyete devam ediyorsunuzdur.
Ben hastalıkla uğraşırken tam 3 kilo aldım. Yemekte 1 somun yediğim halde doymuyorum, galiba içimde bi canavar var.
Haftaya kendime gelirsem diyete başlıyorum. Gelirim artık ama şuan diyet dedikçe acıkıyorum +5 ile başlarım bu gidişle
ne olsun canım benım uğraşmaca sen nasılsın düzeldin miNeysesakinim canıım napıyosun
ayy düzeldi midem ama bu seferde grip başlıyor gibi üşüyorumne olsun canım benım uğraşmaca sen nasılsın düzeldin mi
GEÇMİŞ OLSUN havalar dengesiz dikkat et kendineayy düzeldi midem ama bu seferde grip başlıyor gibi üşüyorum
canıım normal sen ameliyat falan geçirdin ister istemez her zamanki gibi olmamıştırgünaydın
73,1 kurtulamadım bu 73 den dönüp dolaşım çıkıyorum tekrar
harikamoomm nerelerdesin kuzumgünaydın şükür 62.3 :)
:///
iştahım çok açıldı çokkcanıım normal sen ameliyat falan geçirdin ister istemez her zamanki gibi olmamıştır
amesia canım ben hep buradayım kimse yok yazıyorum ses yok ben de küsüp gidiyorumharikamoomm nerelerdesin kuzum
aşkıımm küsme sen bende bakınıyorum yazan yok geri çıkıyorum açıkçasıamesia canım ben hep buradayım kimse yok yazıyorum ses yok ben de küsüp gidiyorum
benimde bi ara öyleydi şimdi çok fazla yiyemiyorum ama yinede sabitimiştahım çok açıldı çokk
hoşgeldin hussuk.benimde kafa pek yerinde değildi.bende bi on gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.online diyetisyenlere bakacağımNasılsınız yavrular
Ben 56 ile diyeti bıraktım geçen yıl Aralık sonu fekat akşam çayları ekimde boş geçmeyince su an 59-60 I tekrar gördüm. İnanamiyorum yalnızca bir ayda hatta belki 20 günde oldu bu
+4 kilo ile aranıza döneceğim ama bi on gün sonra
Çünkü yarın bebelere ara tatil bize seminer başlıyor, seminer demek faaliyet aralarında kahvaltılar, evden yapıp yapıp getirmeler demek
Hepinizi goccaman öpüyorum, on gün sonra görüşürüz.
Ay Allahim insallah 70kilo olmam amin