- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
tmm sağlıklı şeyler paylaşırım ben sanabana bunlarla gel
plankı 5 gün yaptım 10 saniyeyi geçemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm sağlıklı şeyler paylaşırım ben sanabana bunlarla gel
plankı 5 gün yaptım 10 saniyeyi geçemedim
Hmmmm demek kaçamakkkkkdün biraz kaçamak yapmış olabilirim.gerekli mercilerden cezamı beklerim
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR YAHU
ben seviyorum bu kurabiyeyi.tahınli yapmamıştım denicem perşembeden sonraÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR YAHU
HAFTASONU YAPIYIM BENDEben seviyorum bu kurabiyeyi.tahınli yapmamıştım denicem perşembeden sonra
kuzum ben karın çalışamıyorum.ameliyat yerlerim var çekliyor.uzerinde zaman geçti ama ara ara hala ani harekette gerginlik yapıyor kasılıp kalıyorum.akşam 3 saatlik ameliyatım var ayrıca sayın satış müdürümHmmmm demek kaçamakkkkk
Bugün eve gidince 20*3 set üst karın , 20*3 set alt karın yapıyorsunuzz sayın beyin cerrahımm
O zaman basen çalışkuzum ben karın çalışamıyorum.ameliyat yerlerim var çekliyor.uzerinde zaman geçti ama ara ara hala ani harekette gerginlik yapıyor kasılıp kalıyorum.akşam 3 saatlik ameliyatım var ayrıca sayın satış müdürüm
ya aslında bebe bisküvisine falan koyardım ben.çoğu diyet tariflrinde şeker yerine pekmez kullanılıyor.diyetisyenlerin tariflerinde falan.daha düşük ısıda uzun tutuyorum ben hafif yumuşak oluyor yoksa.uzun süre tutunca kıtır oluyor düşük ısıdaHAFTASONU YAPIYIM BENDE
İÇİNDE PEKMEZ VARYA PEKMEZ FAZLA ISIYA GELEMEZ ONU NASIL YAPICAZ
BEN ZATEN HAFİF YUMUŞAK SEVİYORUM DENEYELİM BAKALIM SAĞOL CANIM EMEK VERMİŞSİNya aslında bebe bisküvisine falan koyardım ben.çoğu diyet tariflrinde şeker yerine pekmez kullanılıyor.diyetisyenlerin tariflerinde falan.daha düşük ısıda uzun tutuyorum ben hafif yumuşak oluyor yoksa.uzun süre tutunca kıtır oluyor düşük ısıda
tememO zaman basen çalış
Su ? Spor ?21 EKİM PAZARTESİ
SABAH 1 BARDAK KEFİR 1 HAŞ YUM 2 GALETA 1 MANDALİNA
ÖĞLE ÇORBA YOĞURT
AKŞAM ÇORBA
YOK KUZUM EVDE LESLİE YAPMAK İÇİN BİLE İSTEK YOK AZ GAZA İHTİYACIM VARSu ? Spor ?
probiyotik yoğurt hangisini tüketiyorsun21 EKİM PAZARTESİ
Sabah; aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt
Ara; 1tane probiyotik yoğurt + yeşil çay
Öğlen; tavuk suyu çorbası + bol salata
Ara; 1 fincan yeşil çay
Akşam; 7 tane yaprak sarma + 1 kase yoğurt
Su; 2,5 lt
Spor;1 saat aletli pilates