- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Activia sade canımmmprobiyotik yoğurt hangisini tüketiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Activia sade canımmmprobiyotik yoğurt hangisini tüketiyorsun
kuzummm benim ya başınız sağolsun.üzüldüm ya.hastamıydıKıZlar hepinize iyi akşamlar
Bugün akşam üzeri kızımı kaybettik
Ponçik.. Gecenin hem kardeşi hem eşi.. güzel kızım melek oldu cennette bekleyecek inşallah beni ❤Işık’lar içinde uyu melek kızım
Ponçik kalp hastasıydı 6 ay önce öğrendik.. ilaçlarını sabah akşam kullanıyorduk ama herhangi bir sorunumuz yoktu iyi gidiyordu herşey anlamadım kikuzummm benim ya başınız sağolsun.üzüldüm ya.hastamıydı
ay kıyamam yaa.kalp krizi geçirmiş yani.yaşı kaçtı.gece naptı anlamıştır tabiPonçik kalp hastasıydı 6 ay önce öğrendik.. ilaçlarını sabah akşam kullanıyorduk ama herhangi bir sorunumuz yoktu iyi gidiyordu herşey anlamadım ki
kuzummm benim ya başınız sağolsun.üzüldüm ya.hastamıydı
Günaydın Suhanımgünaydınnnnnn
Düne göre iyiyim, yani idare eder gibi.. Hala arıyoruz Ponçik'i.. dün sabah ve bu sabah koynumuza giren biri yok biraz afalladık@patilim nasıl oldun bebito.daha iyimisin
onun için daha da zor olmuştur.Düne göre iyiyim, yani idare eder gibi.. Hala arıyoruz Ponçik'i.. dün sabah ve bu sabah koynumuza giren biri yok biraz afalladık
Ama Gece'yi düşünmek zorunda olduğumuz için dün akşam full oyun oynamakla geçti hala ağlıyor kuzum
Maalesef yavrum, sabahtan akşama kadar birliktelerdi çünkü malum biz btün gün calısıyoruz onlar akşama kadar evde tepiniyorlardı.onun için daha da zor olmuştur.
wuhhuuu çok şıııkkkSuhanım, baklavadan da dikeydende vazgeçtim ortaya böyle bir şey çıktı gör istedim ☺
Teşekkürler amesia :)wuhhuuu çok şıııkkk