ben de brada yapacağım bayadır yapmıyordum her yarım saat bir saat aralıklar 15 dk tempolu yürüyüş yapacağım... arkadaşlar 10 bin admı geçirirsek her gün inanın en azından kilo artışı olmuyor tecrübe ile sabit valla :)haftada üç gün en az yarım saat yürüyüş yapmayı planlıyorum.cumartesi yürüdüm.bugünde planlıyorum bakalım
evet yürüyüş kilo verdirmiyor ama sıkılaştırıyor.sağlık açısından rutine bindirmem lazım.kolestrolun tek ilacı yürüyüş.ve ben çok tembelimben de brada yapacağım bayadır yapmıyordum her yarım saat bir saat aralıklar 15 dk tempolu yürüyüş yapacağım... arkadaşlar 10 bin admı geçirirsek her gün inanın en azından kilo artışı olmuyor tecrübe ile sabit valla :)
kesinlikle bir de yüzme bu ikisini hayatımın su içmek gibi önemli bir duruma getirmeliyizevet yürüyüş kilo verdirmiyor ama sıkılaştırıyor.sağlık açısından rutine bindirmem lazım.kolestrolun tek ilacı yürüyüş.ve ben çok tembelim
yüzme benlik değil sen yapıyorsan fırsatında varsa bence on numara.bizim sitenin altında zumba ve plates var.arada gitsemmi diyorumda hep askıda kalıyorkesinlikle bir de yüzme bu ikisini hayatımın su içmek gibi önemli bir duruma getirmeliyiz
plateste çok iyi suhan kesinlikle vücudu harika şekle sokuyo.. kız kardeşim gidiyor 3 çocuk annesi inanamazsın dal gibi ama öle çöp dallardan diil hoş dallardanyüzme benlik değil sen yapıyorsan fırsatında varsa bence on numara.bizim sitenin altında zumba ve plates var.arada gitsemmi diyorumda hep askıda kalıyor
haftanın 5 günü zorunlu iki günü sen seç paylaşmak istemediğni.kurallarda bu var zaten canım.zaten kaçamak yapsan direk yansıyor tartıya yazmasandaselammm :)
kızlar bir şey desem şu hafta sonu menülerini yazmasam ne olur ?
arkadaş unutuyorum vallahi.. cuma buradan bir gidiyorum taa pazartesi ben şimdi deli divane gibi cuma dan beri ne yediğimi düşünüyorum yok aklıma gelmiyor.. not al demeyin onu hiç yapamam kesin o not kağıdını kaybederim bu defa
hemen dünün menüsünü yazayım..
sabah normal kahvaltı
öğlen haşlama taze fasülye üzerine sarımsaklı yoğurt
akşam balık bol yeşillik kramelize edilmiş kuru soğan
ne bileyim arada aklıma geliyor gitsemmi diye ama yoğun değil bu istekplateste çok iyi suhan kesinlikle vücudu harika şekle sokuyo.. kız kardeşim gidiyor 3 çocuk annesi inanamazsın dal gibi ama öle çöp dallardan diil hoş dallardan
patili yavrum senin azminin 5 te 1 i bende olsa varya grubumuzun gururusunGünaydınnnnnn
15 EKİM SALI
Sabah ; aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
1 haşlanmış yımırta
2 çeri domates
1 tane salatalık orta boy
1 dilim peynir
Ara; 1 adet mandalina
Öğlen; ızgara tavuklu salata + 1 bardak kefir
Ara; 1 fincan yeşil çay
Akşam ; 5 yemek kaşığı ıspanak
Su;3,5 lt
Spor; 1 saat aletli pilates