Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıkılmadık ayaktayızevet yaa oku oku bitiremedim :) ne çok yazmışsınız okurken bi sinirlendim bi güldüm ilahi patili ne güzel yazmışsın öyle
Bana bazen geliyorlar çok şaapmayınevet yaa oku oku bitiremedim :) ne çok yazmışsınız okurken bi sinirlendim bi güldüm ilahi patili ne güzel yazmışsın öyle
hoşbuldum canım daha da bitiremedim okumaları ara verdim bende de bi huy var illa hepsini okuycam mesela dizi izlerkende illa her dakikası izlenecek atlaya atlaya izleyememyıkılmadık ayaktayız
hoşgeldin
Arkada kalmışsın yetiş banaEki Görüntüle 2544931
baştaki patili sondaki ben
arkada ormanın derinliklerindeki de benEki Görüntüle 2544931
baştaki patili sondaki ben
eskiden ben öylediym.şimdi çok yapmıyorum.sevdiğim kısımları bazen açıp okuyorum ama ; patilinin bence iyi yazdım yazını defalarca okudum misal hatun haklıhoşbuldum canım daha da bitiremedim okumaları ara verdim bende de bi huy var illa hepsini okuycam mesela dizi izlerkende illa her dakikası izlenecek atlaya atlaya izleyemem
nefesim kesildi koşamyıyorum yürüsekmi birazdaArkada kalmışsın yetiş bana
Başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır koş suhanımm koşşnefesim kesildi koşamyıyorum yürüsekmi birazda
arkada ormanın derinliklerindeki de ben
(o kadar uzakta görünmüyorum bilem :)
oh rahatladım onun korkusunu ben çekiyordum sanki ben olacaktım ameliyat o derece.neyseki kurtulmuş.öpüyorum onueveeett hepsini okudum rahatladım:)
beferle konuştum kızlar ameliyat olmuş gözleri hala kapalıymış hastaneye gidiyorlardı sesi gayet iyiydi
selamlarınızı bi dahaki konuşmamda iletirim
ya bende sanki daha ileri bi tarihte olacak gibi düşünüyodum yani aklımda öyle kalmışoh rahatladım onun korkusunu ben çekiyordum sanki ben olacaktım ameliyat o derece.neyseki kurtulmuş.öpüyorum onu
evet yaklaışk bi ay yokya bende sanki daha ileri bi tarihte olacak gibi düşünüyodum yani aklımda öyle kalmış
sonra yazışmaları okuyunca anladım bi arıyım dedim ama bi süre daha sahalarda olamayacak.