- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
zor mesele bende direk satın almada çalışmadım ama şuan yaptığım işte satınalma yapıyorum haklısın zorÖzel bir şirkette Satın Alma sorumlusuyum beferim .. satıyorum alıyorumbir şeyler yapıyorum
ihalelere giriyorum teklif alıyorum veriyorumöyle bişeyler
Hatrı sayılır bir para almasam yapılacak iş değil.. her ihaleyi kaybettiğinde başına ekşiyorlar
Sıkıntılı iş ya diyorum ya para iyi olmasa yapılacak iş değilzor mesele bende direk satın almada çalışmadım ama şuan yaptığım işte satınalma yapıyorum haklısın zor
allah kolaylık versin.Özel bir şirkette Satın Alma sorumlusuyum beferim .. satıyorum alıyorumbir şeyler yapıyorum
ihalelere giriyorum teklif alıyorum veriyorumöyle bişeyler
Hatrı sayılır bir para almasam yapılacak iş değil.. her ihaleyi kaybettiğinde başına ekşiyorlar
Yokk motivasyon meselesi değil kesinlikle ama bazen ihaleler de Ben 5bin teklif veriyorsam x firma 4900 veriyor mesela .. bu durumda neden iyi araştırılmadı Pazar araştırması daha iyi yapılabilirdi bunu yaşamamalıyız falan filan bir sürü teraneallah kolaylık versin.
hayır yani senin başına niye ekşiyolar.motivasyon meselesi değildir umarım.
SU GÜZEL64,4
su 3 litre
gece suyu çok içtim sanırım o yaptı bide wc.63,3 leri gördüm aslında bide akşam kuru yedim 3 kaşık kadar oda üstüne ekSU GÜZEL
ödem mi var canım?
evet küçüğe denemiştik.ilaç alıyorum hafif boğazımda hala varherkesler hasta bir grip bir boğaz ağrısı bir ishal mide buluantısı.. Allah ım sen koru ya
geçmiş olsun çok suhan kivi ye daha önce de demiştim denemiştin yinele canım ya
Etiketimi nettinhavalar çok değişken yahu