- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Gece uyuyamazsam kiiii meraktan hayatta uyuyamam taciz edicem seni keşke numaran olsa bende çaldırıp çaldırıp kapatırdımbu bir sır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uyuyamazsam kiiii meraktan hayatta uyuyamam taciz edicem seni keşke numaran olsa bende çaldırıp çaldırıp kapatırdımbu bir sır
ikinci harfi 'i' dahada bişey dememGece uyuyamazsam kiiii meraktan hayatta uyuyamam taciz edicem seni keşke numaran olsa bende çaldırıp çaldırıp kapatırdım
Vallahi tanıdımikinci harfi 'i' dahada bişey demem
acı olmuyor mu iyi çıkarmıyor ağzındanYokk canımm mesela x antibiyotik bana 1000 mg verilmişti.. Gece'nin veterineri aynı antibiyotiği 500mg vermişti.
antibiyotiği 2 ye bölüp ağzına atıyordum
İkizlerrpatili burcun ne bebeğim
o kim yaaa ne oluyorrrcanım giriş yapıp okuyabilirsin.ayrıca ikinci üyeliğin şikayet edicem seni
not: o kendini biliyor
Yokkkk atıyorum ağzına geri çıkarmaya çalışıyor ağzını kapatıyorum yutana kadar bekliyorumacı olmuyor mu iyi çıkarmıyor ağzından
üçkağıt yapıyorsun yani seni gidi seniYokkkk atıyorum ağzına geri çıkarmaya çalışıyor ağzını kapatıyorum yutana kadar bekliyorum
Herşey onun iyiliği içinüçkağıt yapıyorsun yani seni gidi seni
Vallahi tanıdım
Neyse motive olamaz zaten bizim topik motivesiz topik çıkışlar sol üst forum kısmından yeni mesajlar onlaynn
benim en kıymetli gerçek hayatta tek dostum olan cancanım ikizler burcu.çok iyi bilirim ikizleri no problem.iki yüzlü falanda değiller.sadece şimdi ağlayıp iki dakika sonra kahhahayı basabilecek durumdalarİkizlerr
Ama ben öyle duyduğun bildiğin ikizlerden değilim gerçekten bak
yani böyle dengesiz efendime söyleyeyim öyle iki yüzlü falan hiç alakam yok yükselenim akrep soranlara akrep diyorum ben ikizler pek iyi bilinmiyor İkizler olduğumu söylediğim nadir insanlardansın kıymetini bil
heh vallahi bak o aynı ben anım anımı tutmaz ama insanlar anlamıyorlar.. neyse onlar dert yesin sen et ye bacım oh misbenim en kıymetli gerçek hayatta tek dostum olan cancanım ikizler burcu.çok iyi bilirim ikizleri no problem.iki yüzlü falanda değiller.sadece şimdi ağlayıp iki dakika sonra kahhahayı basabilecek durumdalar
sen ne iş yapıyorsun patiliheh vallahi bak o aynı ben anım anımı tutmaz ama insanlar anlamıyorlar.. neyse onlar dert yesin sen et ye bacım oh mis
bu önemli detayı da elden ele yayalım da namımız yürüsün
tabi tabiiiheh vallahi bak o aynı ben anım anımı tutmaz ama insanlar anlamıyorlar.. neyse onlar dert yesin sen et ye bacım oh mis
bu önemli detayı da elden ele yayalım da namımız yürüsün
Bende bugün öğlen sadce salata yedim şimdide yeşil çayımı içiyorummm1 litrelil tarçınlı limonlu suyum bitmek üzere
Özel bir şirkette Satın Alma sorumlusuyum beferim .. satıyorum alıyorum bir şeyler yapıyorumsen ne iş yapıyorsun patili